Reclame noi

libris.ro
2performant.com
Apr 072015
 

Axe Anti Hangover Anti mahmurealaDa. Ai citit corect. Discut despre un gel de dus anti-mahmureală, dacă este posibil aşa ceva.

Axe Anti-Hangover, gel de duş anti-mahmureală

Am primit azi cadou un gel de duş anti-mahmureală Axe Anti-Hangover. Din câte am înţeles, încă nu se comercializează în România. Acest gel din fotografie a sosit din Ungaria, ca şi cadou de Paşte (ironie, nu?- gel anti-mahmureală de sărbători). Să vedem totuşi ce este.

Nu am avut probleme de mahmureală de vreo 15 ani, cam de atunci nu mai beau. Aşa că n uvă pot spune dacă Axe Anti-Hangover are sau nu efecte anti-mamureală.

Dar vă pot spune despre prima experienţă în folosire. Acest gel de duş are un parfum extrem de deosebit. După ce l-am aplicat, nu ştiam cum să mă clătesc mai repede. Şi asta pentru că are un miros de … textilă arsă sub fierul de călcat. Nu, pe bune, asta a fost prima impresie, şi chiar foarte pregnentă. Ce are mahmureala cu hainele călcate, nu ştiu. dacă vă uitaţi pe net, o să găsiţi descrierea exactă a produsul, dar mie, unul, nu pot spne că îmi place. Cel mult pot spune: Axe Anti-Hangover este interesant. O să mai încerc zilele următoare, dar sunt slabe şanse să îmi schimb părerea.

Iar de mamureală nici nu poate fi vorba acum. Dacă vreodată se va ăntîmpla, trebuie să îmi aduc aminte de gelul de duş anti-mahmureală şi să îl încerc atunci.

Scrieţi voi aici impresiile voastre despre Axe anti-Hangover, poate greşesc totuşi când spun că este un gel de duş extem de ciudat. Nu veniţi cu argumente obiective, acelea nu mă interesează. ele subiective sunt importante în cazul de faţă. Convingeţi-mă că Axe Anti-Hangover este ceea ce spune.

Până atunci îl pun frumos pe raft şi folosesc celelalte produse Axe ce le am. Şi rămâne Axe Anti-Hangover pentru acele evenimente de …. mahmureală.

 

[suffusion-the-author]

[suffusion-the-author display='description'] Acest blog este DoFollow doar pentru acei comentatori care lasa un anumit numar de comentarii pertinente si la obiect, , cu conditia de a nu face SEO spamming (asta include si calorifere si alte minunatii).

  4 Responses to “Axe Anti-Hangover, gel de dus anti-mahmureală!”

Comments (4)
  1. Nu m-as fi gandit vreodata c-o sa apara gel de dus anti-mahmureala… Dar nu degeaba suntem pe locul 1 la “viata de noapte” din Europa…

  2. l-ai folosit macar o perioada continuu? asa cred a vrei vedea sigur daca este si anti matreata.

  3. Deja stiu cui ar trebui sa-l recomand :))

  4. Unde gasim acest gel de dus? Chiar sunt curios… Oare cum miroase? :))

Leave a Reply