Reclame noi

libris.ro
2performant.com
Feb 152015
 

Basescu Investment IncIncepem cu “stirile” importante si demne de dezbateri publice lansate de unele televiziuni (din pacate, chiar una dintre ele platita de mine in trecut -dap, nu am televizor in fosta locuinta, asa ca nu mai platesc acea taxa de televiziune de la Electrica- si care nu trebuia sa se lanseze in asa ceva fara o documentare prealabila), si anume, Basescu Investment Inc din Panama.

Dixit!

Acest Basescu Investment Inc. pare sa scoata la lumina logica infailibila, dar mai ales nivelul de IQ al unor ziaristi cu vechime in campl muncii. Chiar daca au dovezi concrete ca acest Basescu Investment Inc Panama apartine lui Basescu, faptul ca nu au facut publice impreuna cu acuzatiile aduse fostului presedinte ii face pe ei partasi la o campanie de denigae si, nicidecum, niste ziaristi de investigatii buni.

Pe deasupra, urmarind o interventie in direct a unui jurnalist, mai exact o jurnalista a  postului Antena 3, am ajuns la concluzia ca nu stiu sa spuna ceva concret si palpabil atunci cand trebuie. Intrerupta fiind din pledoaria ei de logica infailibila a apartenentei Basescu Investment Inc Panama lui Basescu Traian, s-a pierdut, fapt ce denota fundamentare extrem de slaba a acestor afirmatii facute de ea. In mod concret, din 8700 de societati administrate de un anume broker din Panama, una sau doua au denumiri de Basescu Investment Inc si ceva gen Doi Cocosi Inc. Logica explicata este urmatoarea:

Pocul are patru picioare. ar si calul are paru picioare. Concluzie logica: calul este porc! Fara dovezi care sa arate clar ca Basescu Investment Inc Panama apartine lui Basescu Traian, fostul presedinte al Romaniei, tot acest scandal mediatic iscat este doar un mare fas, o greseala imensa profesionala a ziaristilor implicati in scrierea si difuzarea unei astfel de stiri nedocumentate.

Ori, din cate inteleg eu, Basescu Investment Inc este o societate anonima din Panama, astfel ca nu vom afla cine detine acea societate. Speculatiile care urmeaza sunt de cea mai joasa speta, iar daca Traian Basescu a raspuns cum a rapuns (pfuai, atac virulent la adresa jurnalistilor stului) a facut-o respectand niveleul la care a fost provocat. Mie nu imi confirma si nici nu imi infirma nimic acest “atac virulent la adresa jurnalistilor” in toata tevatua Basescu Investment Inc. Imi cinfirma doar faptul ca Taian Basescu stie sa se coboare la nivelul la care a fost provocat.

Daca cineva  aduce dovezi conncrete, nu logica de tip calul este un porc pentru ca amandoi au patru picioare, ca aceasta societate Basescu Investment Inc din Panama apartine lui Traian Basscu, il felicit, caci tare greu este sa treci peste niste legi nationale si internationale, care produc multe pagube si frustrari multor tari si organizatii de combatere a crimei organizate.

[suffusion-the-author]

[suffusion-the-author display='description'] Acest blog este DoFollow doar pentru acei comentatori care lasa un anumit numar de comentarii pertinente si la obiect, , cu conditia de a nu face SEO spamming (asta include si calorifere si alte minunatii).

Leave a Reply