Cea mai mica anvelopa

Cea mai mica anvelopa produsa vreaodata in lume este anvelopa de cauciuc produsa petru binecunoscutul joc Lego. Ea a fost conceputa si realizata chiar de catre Logo Group. Compania Lego a inceput productia de cauciucuri pentru utilizarea la prpriile produse, inca din anul 1962. In anul 2011, cu un numar de 381 de milioane de bucati produse, Lego a devenit cel mai mare producator de cauciucuri din lume, dupa numarul de bucati produse, aceasta cifra insemnand dublu fata de productie unor companii cu renume mondial, cum sunt  Bridgestone, Michelin, Goodyear. Dimeniunea cauciucurilor este cuprinsa intre 0,57 si 4,2
inch , adica 14,4 – 107 milimetri.
Dupa cum a realize anvelpe de foarte mari dimensiuni reprezinta o experienta unica si o adevarata provocare, la fel se intampla si in cazul anvelopelor extreme de mici, deoarece sunt niste taskuri care trebuiesc sa fie indeplinite, cum sunt calitatea, durabilitatea si utilitatea.
Nu se stie daca pe viitor se vor realize anvelope care sa aiba dimensiuni mai mici decat cele prezentate aici, pentru ca nu este clar daca vor avea o utilitate certa. Poate sa fie construite doar cu scopul unic de a stabili un nou record. Nu se stie niciodata ce surpriza poate sa se iveasca.

Leave a Reply