Reclame noi

libris.ro
2performant.com
Mar 242013
 

Saptamana viitoare in oras va fi o degustare de vinuri unde am primit invitatie si vreau neaparat sa ajung. Imi plac foarte mult petrecerile de genul organizate, deoarece vine lume buna si poti socializa, poti interactiona cu multe persoane si, in acelasi timp, poti degusta vinuri, iar daca iti plac si vrei – poti chiar sa cumperi.

Este o mare tehnica de marketing pentru producatorii de astfel de produse, deoarece se strange multa lume la asemenea de pretreci, chiar daca de obicei sunt cu circuit inchis.

Ei bine, saptamana ce vine trebuie sa ajung neaparat in Bucuresti (acum sunt plecat) pentru a participa, mai ales ca vine una din cele mai renumite companii producatoare de vinuri rosii din Romania.

Intotdeauna mi-au placut vinurile rosii demiseci si seci, deoarece imi dau o senzatie de placut si au un gust greu de descris. Am inteles ca vor fi prezentate si sticle de vin Jidgei, insa, nu ma prea inteleg cu vinurile albe, mai exact nu imi prea plac.

Abia astept sa ajung, deoarece aceste petreceri sunt printre preferatele mele.
Recomand vinuri rosii evino si vin jidvei evino.

[suffusion-the-author]

[suffusion-the-author display='description'] Acest blog este DoFollow doar pentru acei comentatori care lasa un anumit numar de comentarii pertinente si la obiect, , cu conditia de a nu face SEO spamming (asta include si calorifere si alte minunatii).
 Posted by at 5:54 pm

Leave a Reply