Reclame noi

Mar 072012
 

Partner Locator - VIP

“Sa reducem evaziunea fiscala”, recunoasterea hotiei?

In discursul de azi al lui Traian Basescu de la Parlament, s-a auzit o propunere de a reda (nu de a creste -cum s-a exprimat el) 15% bugetarilor la salarii. A indicat cateva surse de unde ar putea fi luati acesti bani. Mihai Razvan Ungureanu a cerut cu cateva zile in urma “reducerea evaziunii fiscale”, reducere pe care se bazeaza aceasta crestere de salarii.

Per total, luate ca un intreg, aceste declaratii par sa exprime faptul ca s-a discutat cu evazionistii si acestia vor reduce pagubele facute la buget. Atat de naturale sunt propozitiile si afirmatiile unora, ce au treaba cu aceste lucruri, incat declaratiile lor emana propozitia anterioara.
Dar sa nu sarim in sus de bucurie. Este doar o propunere, ce ar fi bine sa se adevereasca. Pana atunci, va intreb: Ati avut aceeasi impresie, ascultand fragmentele de discurs?

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

[suffusion-the-author]

[suffusion-the-author display='description'] Acest blog este DoFollow doar pentru acei comentatori care lasa un anumit numar de comentarii pertinente si la obiect, , cu conditia de a nu face SEO spamming (asta include si calorifere si alte minunatii).

  29 Responses to “Printr-o reducere a evaziunii fiscale – ce vrea sa insemne aceasta propozitie?”

Comments (29)
 1. Acest stat e tare penibil, de ce crezi ca toti se muta ? Ii inteleg acum, desi inainte nu ii intelegeam. Nu avem o sustinere in viata in acest stat, nu suntem ajutati deloc.

 2. sa fim seriosi, nimeni si nimic nu poate opri evaziunea fiscala
  reducerea asta e asa de fatada sa nu ne zica, chiar asa direct ca ne fura pe fata

 3. Evaziunea fiscala nu se va eradica niciodata, pentru ca foarte multe campanii electorale se finanteaza din aceasta evaziune fiscala.Este un fenomen care a existat de cand lumea si negotul … si va exista si de acum inainte , nu poate Base sa se puna cu asa ceva.

 4. Basescu trebuie sa fie vazut ca un martir. In ultimele minute el vrea ca noi sa credem ca va incerca sa faca o Romanie mai buna.

 5. Evaziunea fiscala a existat din toate timpurile, mai ales la noi dar, acum a intrecut orice masura

 6. fiecare intelege ce vrea sau o ia cum vrea 🙂

 7. exact…fiecare intelege ce intelege sau o ia dupa cum zice Iuliana cum vrea:)))))))

 8. fiecare cu ideile lui si cum vrea sa inteleaga;)

 9. Oricum nici el nu stie ce zice acolo.

 10. Foarte bine cu evaziunea doar ca nu se doreste lucrul acesta, sa va dau un singur exemplu: in fiecare oras sunt zeci de microbuze 8+1 care fac transport de persoane ilegal spre Italia-Germania…. Efectiv transporta persoana fara licenta , fara documente fiscale practic trafic de persoane si evaziune fiscala, probabil veti spune mare afacere dar sa facem un calcul simplu 8×100 eur pe sens + colete = un beneficiu curat de 5-600 eur / saptamana si tacerea asta este doar pentru spagile din vami- bani pt. campanie !!! Exemplele pot continua si as mai numi si profesorii care fac pregatire si nu platesc nimic impozit si multe altele….

 11. nu te chinui sa iintelegi aceasta propozitie k e difil;))

 12. Nici eu nu inteleg

 13. @ Spiry: De ce nu se poate reduce? De ce in alte tari se poate si aici nu? Prea multa mafie cumva?

 14. vorbe, vorbe, doar atat,evaziunea fiscala nu se va termina , dar nici macar nu va scadea cu aceasta conducere,cei drept nici cu altele ,dupa cum a-ti vazut,dar acum e prea de tot

 15. hai sa nu ne mai batem capul cu intrebari de fara raspuns:))

 16. s-au luat multe decizii fara acordul romanilor.. doar de parerea celor de la conducere s-a contat.. intr-un cuvant ROMANIA

 17. Si acum toti evazionisti o sa devina foarte cinstiti.

 18. fara evaziune in romania ai sa fim seriosi

 19. nu te-ai prins? :)) basescu va face el ca evaziunea fiscala sa dispara :))

 20. nu stiu dar nu prea buna ok :)))

 21. fiecare o ia cum ii place si cum crede de cuviinta:)

 22. Nu stiu cand o sa iesim noi din rahatul in care suntem…

 23. hhmm.hai sa lasam pe lati sa ne raspunda:d

 24. Pentru romani evaziunea fiscala este ca apa.

 25. nimic :)) afirmatie nula

 26. Ceva derutant :))

 27. Fura astia de rup .

Leave a Reply