Reclame noi

libris.ro
2performant.com
Mar 172013
 

Se spune că bijuteriile nu trebuie purtate oricum, aşa cum ne tună nouă ci trebuie în primul rând asortate cu restul ţinutei că mai apoi să se potrivească caracterului tău. Ei bine specialiştii în domeniul acesta fascinant al bijuteriilor spun că în funcţie de lună în care te-ai născut trebuie să porţi o anumită piatră preţioasă, spre exemplu cei născuţi în luna noiembrie ar trebui să poarte opal.

Opalul este o piatră semipreţioasă foarte fragilă, de aceea nu trebuie depozitată lângă alte pietre preţioase mai dure. Se spune că diamantul alunga visele rele şi safirul ar proteja persoană care îl poartă de deochi şi descântece. Se pare că pietrele preţioase au mai multe calităţi nu numai a fi frumoase şi scumpe. Acum rămâne să îţi convingi iubitul că pietrele preţioase pot alunga energiile negative şi atrage pe cele pozitive şip e lângă asta tu mai eşti şi frumoasă şi strălucitoare. Nu-I aşa că nu ştiai aceste lucruri despre bijuterii?

Recomand bijuterii Regalgold si bijuterii argint Regalgold.

[suffusion-the-author]

[suffusion-the-author display='description'] Acest blog este DoFollow doar pentru acei comentatori care lasa un anumit numar de comentarii pertinente si la obiect, , cu conditia de a nu face SEO spamming (asta include si calorifere si alte minunatii).
 Posted by at 5:48 pm

Leave a Reply