Reclame noi

libris.ro
2performant.com
Jan 092014
 

Sorry, copilul tau va muri – Campanie de constientizare in Noua Zeelanda

Copilul tauZilele trecute a fost lansata in Noua Zeelanda, daca nu gresesc, o campanie de constientizare asupra atitudinii preventive din timpul condusului. Impactul videoclipului este major, tocmai pentru ca este REAL, cu 3 milioane de vizualizari in 4 zile.

In zona Brasovului nu mai spun care este procentul celor ce constientizeaza ca si cel de langa tine poate gresi. Iar daca este un accident cu victime, te trezesti cu un dosar penal pentru omor din culpa. Si tot la capitolul constatari este si aceea trista, ca, desi ai lipit pe luneta un sticker cu “Copil la bord”, cei din spatele tau te “imping” in tot felul de manevre, claxoane si alte porcarii si sicane.

Ultimul destept a fost unul care nu a pastrat distanta fata de mine. Eu a trebuit sa franez brusc, la o trecere de pietoni (conjunctura – microbus din spatele caruia a aparut un pieton grabit). Cel din spatele meu a evitat in ultima clipa coliziunea, apoi m-a depasit pe dreapta si … a franat brusc in fata mea. Bine-nteles, daca nu il evitam, era vina mea pentru ca nu am pastrat distanta regulamentara fata de el!!!!

Dar sa vedem videoclipul in cauza:

Trist dar adevarat. Dialogul celor doi nu mai trebuie tradus, orice limba vorbesti tot intelegi. Cea mai trista este replica aceea:

“- Imi pare rau, am viteza prea mare!”

 

Tot ei mai au un videoclip interesant cu privire la obiectele lasate aiurea prin masin.

Asa ca fiti vigilenti si atenti, si cei de langa tine pot gresi. Fii tu acela care doarme linistit noaptea. Nu vei fi nevoit sa spui: ‘Sorry, copilul tau va muri”.

[suffusion-the-author]

[suffusion-the-author display='description'] Acest blog este DoFollow doar pentru acei comentatori care lasa un anumit numar de comentarii pertinente si la obiect, , cu conditia de a nu face SEO spamming (asta include si calorifere si alte minunatii).

Leave a Reply