Cum alegem tipurile de cantare electronice potrivite afacerii noastre  

Logistica necesara firmelor care activeaza in sectorul comert sau productie poate fi uneori   extrem de dificil de procurat. In egala masura, exista unele echipamente care alese corect   ne mari considerabil gradul de operativitate – ne vom referi in materialul acesta la intelegerea   diferentelor dintre tipurile de cantare electronice disponibile pe piata din Romania, ce se   adreseaza persoanelor juridice. Alegerea unor astfel de cantare electronice poate astfel sa tina   cont de mai multe informatii si caracteristici precum ar fi:

balanza de precision digital

– tipul de marfa si materiale sau produse ce urmeaza a fi cantarite; in timp ce unele sunt de mare precizie, avand o acuratete ce poate sa ajunga la 0,005 grame, altele se remarca prin faptul ca pot cantari pana la 600 de kilograme.

– alimentarea este un aspect deloc de neglijat: unele cantare electronice au nevoie de doar cateva baterii reincarcabile, in vreme ce altele functioneaza prin alimentarea de la priza sau o

baterie interna.

– controlul acestora se poate face fie prin telecomanda wireless, prin intermediul ecranului LCD cu taste.

– afisajul se face de asemenea tot prin intermediul aceleasi componente (ce difera insa ca marime de la model la model); unele lcd-uri sunt color, altele monocrom, afisant doar cele 5 caractere, rezultate ale operatiunii.

– dimensiunea si tipul suportului pentru cantarire e un alt reper – el poate veni sub forma de platan de inox; acesta e inlocuit insa de un carlig extrem de rezistent, in cazul cantarelor de tip macara.

– dimensiunile cantarului in sine (lungime, latime, inaltime)

– functiile suplimentare, de tipul: numararii de piese, cantarire procentuala, functie acumulata, conversie unitate (de exemplu din kg in lb sau invers)

Variantele ce se adreseaza operatorilor poarta denumirea de platforme (rabatabile sau  portabile). Acestea indeplinesc si alte roluri pe langa cele ce sunt alocate in mod standard unor   cantare electronice – ele afiseaza nu doar greutatea, persoanelor aflate de ambele parti ale   tejghelei, ci si arata pretul unitar sau pretul total; in plus, au functii precum afisarea totalului   zilnic, pot sa calculeze diferite sume, prin multiplicare sau adunare. Auto-inchiderea e de   asemenea un mare plus, in aceste activitati si aplicatii.

Pentru cele mai bune oferte in segmentul de cantare electronice, acceseaza oferta Selgros.ro   (paginile 6-7 din catalog) ! Investeste in eficienta afacerii tale, alegand aceste produse, de o   deosebita fiabilitate si rezistenta.

Selgros Timisoara

Produse alimentare si nealimentare

Calea Aradului nr. 64, Timişoara

Tel. 0256 279 000,

Fax 0256 279 199

Program de lucru:

Luni – Sâmbătă 06:00-22:00,

Duminică 08:00-22:00

Leave a Reply