Ar fi mai bine singura?

Ar fi mai bine singura?
Ar fi mai bine singura?

Ar fi mai bine singura? Nu stii, dar cele cateva ocazii in care ai fost singura te fac sa crezi ca e bine. Ce, parca e mai liniste, nu te doare capul, nu trebuie sa te uiti ce chef are celalalt. Si, in principal, nu trebuie sa faci programul tau in functie de programul lui!

Sunt multe de rezolvat, mult de alergat, dar nu mai depinzi de nimeni. Si nu trebuie sa asculti sforaitul acela enervant al porcului de langa tine. In rest, o iubire de weekend ar putea rezolva problema, nu? Si ce daca te intalnesti cu el doar la sfarsit de saptamana? Macar nu te strezeaza zilnic, si dimineata si seara. Si nu incepi ziua mirosind unde e pisica moarta, ca sa constati ce este doar gura lui. Si nici seara nu trebuie sa il trimiti sa scoata sconcsii la plimbare!

Oricum, intre cele trei locuri de munca care le are, nu mai are timp sa iti acorde si tie atentie. Vine , mananca, doarme, megre mai departe, inca o data, si … Esti mai linistita. Neajunsurile sunt mai mari, poate, dar macar stii ca esti TU. Si faci ceea ce consideri TU ca este bine. Si chiar daca gresesti este decizia TA, TU esti cea care ai luat-o. In sfarsit, te simti iar independenta. Si poti face ce te taie capul.

Dar oare vei avea probleme mai tarziu? Vei ramane cumva singura? Ce te vei face daca … Mneah, un flirt te va aduce pe linia de plutire, o plimbare te va face sa zambesti, maruntisurile zilnice te vor face sa te simti tu, cea importanta, cea care esti. Nu trebuie sa iti faci planurile de miercuri pentru weekend, poti primi invitatii pana vineri seara, inclusiv. Oare? Si ce daca iti duci gunoiul singura? Si poate treci si pe la sexshop! Hi, hi …

 Eh, lasa ca vei vedea! Acum e bine asa. Sau nu?

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

17 thoughts on “Ar fi mai bine singura?

  1. Niciodata nu e mai bine singur. Cle mai bine este ca atunci cand suferi o despartire, sa ai puterea de a trece mai departe si sa iti gasesti o alta persoana cu care sa iti imparti sentimentele.

  2. Asta e alegerea in fata caruia sunt pusa eu acum…si e o alegere extrem de dificila atata timp cat persoane sunt ..dar eu nu le vreau pe ele!

  3. E bine singura,dar totusi e mai placut cand stii ca te asteapta cineva acasa,ca ai pt cine sa gatesti si cui sa imparti toate intamplarile din viata ta.

  4. E bine. Prietenii si familia imi cam ataca stilul de viata, dar mie imi place independenta si nu ii bag in seama.
    Nevoile fiziologice in ziua de azi se rezolva usor, iar dusul gunoiului e un avantaj, fac si eu putina miscare.

  5. Omul nu e facut sa traiasca singur, fiecare are nevoie de prezenta altei persoane, de compania altor oameni, de sprijin, de prieteni, de familie si, bineinteles, de o jumatate.

Leave a Reply