Atractiile de pe litoralul romanesc

Litoralul romanesc ofera atat turistilor romani, cat si celor straini posibilitatea de a se bucura de mare si de plaja, cat si de facilitatile de distractie. Astfel, una dintre cele mai indragite statiuni litorale din Romania este Mamaia, ce a cunoscut o importanta dezvoltare si aduna in fieacare an un numar impresionant de turisti.

De asemenea, alaturi de statiunea Mamaia cu numeroasele hoteluri moderne, cluburi si restaurante, pentru noncomformisti a fost intotdeauna recomandata statiunea Vama Veche. Astazi in aceasta statiune pot fi gasite unitati de cazare confortabile.

Totodata, turistii pot alege si statiunea Costinesti, desemnata statiunea Tineretului, unde vor gasi discoteci ce ii vor indemna seara de seara la distractie.

Alaturi de acestea, pot fi vizitate statiunile Jupiter, Neptun, Olimp, Cap Aurora, cat si Mangalia. Indiferent de statiunea pe care o alegeti, va poate oferi toate conditiile de care aveti nevoie pentru a petrece un sejur cat mai placut pe litoralul romanesc, alaturi de prieteni si familie.

Cumpara bilete de avion Detroit si bilete de avion Denpasar Bali de pe E-Avion!

Leave a Reply