Branding pe frontul de est – Aneta Bogdan 30 de exemplare cu autograf

Branding pe frontul de est - Aneta Bogdan

Branding pe frontul de est – Aneta BogdanBranding pe frontul de est - Aneta Bogdan -30 de exemplare cu autograf.

“Cum poate un manager (citiți guvernant) al acestei țări să funcționeze după două standarde de calitatea și aspirație? Când vine vorba despre persoana sa – să selecteze cele mai scumpe, aspiraționale și reputate branduri (de la Hermes la Ferrari, de la licee elvețiene la Spitalul Charite din Berlin, de la Rolex la Mandarin Oriental Hotel), iar când vine vorba despre țara în care trăiește și pe care trebuie să o conducă spre o viață mai bună a celor care i-au dat voturile, să aleagă doar second hand, fals și făcături?”
Aneta Bogdan, Branding pe frontul de Est

Recenzii (chiar va recomand sa cititi articolul, comentat chiar si de autoarea acestei carti):

Recomand cartea oricui doreste sa afle mai multe despre branding-ul romanesc si oricui doreste sa intre in publicitate sau branding.
Studentilor la marketing (si la ASE in general) le-as pune cartea pe lista de lecturi obligatorii. 

Intregul pasaj legat de pozitionare este un deliciu. Atat din punct de vedere al utilitatii textului in explicarea conceptului de pozitionare cat si din punct de vedere al structurarii ideilor.

Daca te-au convins aceste randuri, cumpara Branding pe frontul de est – Aneta BogdanBranding pe frontul de est - Aneta Bogdan.

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

3 thoughts on “Branding pe frontul de est – Aneta Bogdan 30 de exemplare cu autograf

Leave a Reply