Brasov: Doru Octavian Dumitru -Standup Comedy

Doru Octavian Dumitru in Brasov

Sambata, 03 decembrie 2011, la Groove Garden din Brasov, va avea loc un spectacol de comedie sustinut de binecunoscutul Doru Octavian Dumitru.
Biletul de intrare este 25 de lei, iar organizatorul Alex Morar promite o atmosfera Oldschool, cu DJ Bogdan, incepand cu orele 21,30 pana la 05,30. Asa ca inarmativa cu toale si bani si directia Brasov.
Rezervari puteti face la numerele de pe afis: 0729.324.751 si 0748.404.969

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

16 thoughts on “Brasov: Doru Octavian Dumitru -Standup Comedy

  1. Nu vreau sa fiu rea si sa ii judec pe cei carora li se par bune glumele lui DOD. Numai ca, de cand ma stiu, acest personaj a avut numai glume din bancurile de pe vremea raposatului. Il apreciez pentru constanta si dedicatie, dar nu pot spune ca e un om care vrea sa faca ceva BINE. e mediocru:)

  2. pfoa… din contra, mie mi se pare chiar talentat. Din pacate l-am vazut numai la TV, niciodata nu am avut ocazia sa-l fiu prezent la unul din spectacolele lui. E drept, stie si bancuri, insa asta e o mica parte din tto show-ul pe care il face.

Leave a Reply