Carti ieftine, cateva zile, online!

Nu cumparati carti, pentru ca oricum nu le cititi. E noua tendinta ce am observat-o in ultimii ani. Si totusi….
Iata ca eMagCarti si jocuri online a trecut si la vanzarea de carti si jocuricarti si jocuri la eMag, iar zilele acestea preturile sunt mai mici cu 20%. Informatia soseste cu intarziere pentru cei ce au fost deja la serbarile de absolvire (ce bine ar fi prins o carte), dar mai sunt serbarile de sfarsit de an scolar.
Poate par scumpe oricum cartile, dar daca te gandesti ca este pretul a 2-3 pachete de tigari (sau a 5-6 beri -pentru nefumatori), atunci nu e un efort financiar atat de mare. Si ce este si mai frumos, transportul este gratuit. Cel putin deocamdata (desi de 1 an nu am mai platit separat transportul la comenzile facute la eMag).

jocuri la eMag

Titlurile cartilor si jocurile care le gasiti la eMag sunt extrem de variate, pentru toate gusturile.
“În contextul trendului ascendent pe care îl înregistrează vânzările online de carte la nivel mondial, investiţia în piaţa online de carte va reprezenta o direcţie strategică pentru eMAG” este declaratia celor de la eMag. Si ii felicit pentru acest gest. Nu numai o data mi s-a intamplat sa caut un titlu, sa il gasesc si sa constat ca nu am cum sa il cumpar online, fiind nevoit sa merg cateva sute de kilometrii (recordul a fost de 200) ca sa cumpar cartea respectiva. Cei ce nu locuiesc in capitala stiu de spre ce vorbesc.


Vola.ro

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

One thought on “Carti ieftine, cateva zile, online!

Leave a Reply