Ce trateaza spirulina?

Spirulina are peste 280 de substante nutritive pentru organismul uman.Spirulina trateaza bolile de ficat, anemiile dar si afectiunile cardiace. Protejeaza ficatul si ajuta la regenerarea ficatului afectat de consumul de alcool sau
medicamente. Se recomanda tratamentul cu 8-10 comprimate pe zi timp de 30 de zile pentru ca ficatul sa se regenereze.Spirulina putand fi luata fara prescriptie medicala si cura putand se se repete de cate ori este nevoie.
Deoarece spirulina contine intregul complex de vitamine B (B1, B2, B6, B8, B12) se poate administra si in tratarea anemiilor . B12 este vitamina care trateaza anemia si impreuna cu fierul poate face minuni pentru organism.
Spirulina are efecte benefice si asupra inimii. Ea reduce tensiunea arteriala si hipertensiunea dar si ajuta la reducerea nivelului de colesterol din sange astfel incat surplusul de colesterol sa nu afecteze inima si arterele.
Daca ai probleme cu stomacul te ajuta tot spirulina.Imbunatateste digestia, neutralizeaza
acidul gastric in exces si ajuta la prevenirea si vindecarea afectiunilor aparatului digestiv si a ulcerului gastric. Spirulina ajuta organismul sa se regenereze si poate fi luata fara prescriptie medicala.

Recomand trombofilie cmmb si Centrul Medical Matei Basarab analize factov V Leiden.

Leave a Reply