Ceasurile de calitate – un cadou foarte atragator

Saptamana ce vine este ziua unui foarte bun prieten, fapt pentru care am vorbit cu mai multi prieteni sa ma ajute in cumpararea unui ceas pentru el, deoarece odata ce suntem de acord mai multe persoane cu un anumit cadou sunt mai mari sanse sa ii si placa mai mult.
Ieri am iesit in oras cu inca trei prieteni si am cautat prin magazinele de tip un ceas tissot, deoarece aceasta este marca preferata de ceasuri a viitorului sarbatorit.
Am gasit cateva ceasuri de acest brand si am zis sa studiez si preturile putin, astfel incat sa fie intre, nici pe scump dar nici prea ieftin. Ne cunoastem de foarte mult timp, am trecut prin multe impreuna, fapt pentru care vreau sa ii cumpar ceva de calitate, fiindca merita.

Am reusit intr-un final sa ma decid si i-am cumparat un ceas Tissot la un pret putin peste 100 de euro, insa, daca ma gandesc putin, in comparatia cu calitatea am dat destul de putin pe el.

Abia astept sa vina ziua lui sa-i fac cadoul, mai ales ca am gasit un ceas care stiu sigur ca i se va potrivi, ca ii va placea, iar acest lucru mi-au spus si ceilalti 3 prieteni cu care am fost la cumparaturi.

Recomand ceasuri de mana Guess si ceasuri barbatesti Watchshop.

Leave a Reply