Comunicam, conditia este doar sa vrem

Aud zilnic foarte multe critici, in spatele carora se ascunde o realitate dureroasa: nu stim sau nu vrem sa comunicam.
Daca in articolul “Asta sunt eu” v-am lasat un joc de imaginatie despre cum ar putea arata realitatea unei fetite de 2 ani, iata astazi va supun atentiei un videoclip foarte interesant din punctul meu de vedere. Aceasta fetita de 2 ani este surda, dar faptul ca doreste sa comunice, a facut-o sa invete limbajul semnelor la un nivel bun. Ce fericiti am fi daca am avea nivelul si hotararea acestei fetite.

Videoclip nerecomandat cardiacilor si depresivilor.

Sub videoclip, acest limbaj al semnelor.

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

15 thoughts on “Comunicam, conditia este doar sa vrem

  1. Orice acţiune are la bază o motivaţie! Pentru un copil de 2 ani este vital să comunice… În sfârşit, lipsa comunicării nu este naturală şi de aceea, în opinia mea, provoacă disturbări psihice.

  2. Comunicarea este unul dintre cele mai de pret lucruri care ne-au fost daruite. Comunicarea este pur si simplu o nevoie/o necesitate. Fetita din videoclipul de mai sus este motivata din cauza handicapului ei. Cunosc foarte bine situatia pentru ca sunt in aceiasi oala numai ca difera handicapul.

  3. parerea mea despre comunicare in aceste cazure este una simpla si dau un exemplu. Daca de exemplu vezi un lucru la cineva si tie iti place foarte mult cu siguranta o sa-l vrei si o sa te intrebi oare eu de ce nu pot sa-l am? Asa si cu o problema de sanatate, te intrebi oare eu de ce nu pot fi ca ceilalti si iti doresti foarte mult sa faci ce fac si ceilalti !

  4. intr-o relatie persoana cu persoana, nu exista ceva mai important decat comunicarea. chiar daca uneori o neglijam, dar singura solutie la rezolvarea tuturor problemelor

  5. Prin comunicare se intelege multa iubire mai ales cea parinteasca, comunicati mai mult cu lumea si fiti mai prietenosi, e un sfat foarte bun pe care multa lume al trebui sa il ia in considerare, dar ai dreptate, trebuie doar sa vrem.

  6. Pentru a putea face ceva im primul rand trebuie sa credem in acel CEVA ca si cum l am facut.
    Sunt atatea carti in care ni se exlica de fapt ca toul este in gandirea noastra si tot nu vrem sa intelegem ca NIMIC NU ESTE IMPOSIBIL trebuie doar sa vrem asa cum aceasta fetita minunata a vrut sa comunice.
    Nu uitati SUNTEM CEA CE GANDIM.

Leave a Reply