Confort City

Sunt locuri în care nici nu le-ai gustat aerul, dar deja te simţi bine. Locuri pe care nici nu le-ai văzut   bine, dar simţi ca aparţii de acel spaţiu. Sunt locuri în care „acasă” suna mai bine decât ţi-ai imaginat   vreodată. Complexul Confort City, situat la doar 20 de minute distanţă de centrul Bucureştiului are   aceste proprietăţi. Este un loc căruia chiar îi poţi spune acasă.  Cele 12 blocuri amplasate pe Splaiul Unirii, la doar 7,6 km de Piața Unirii, 6,3 km de Parcul   Tineretului şi 4 km de RIN Grand Hotel și Delta Văcărești dispun de 1.680 de apartamente spațioase și   finisate cu materiale de cea mai înaltă calitate.

Eşti curios cât costă o garsonieră ori un apartament în acest complex? Sau te interesează suprafaţa unui   astfel de imobil?  Ei bine mai jos ai câteva oferte.  Prima opțiune este garsoniera cu un spațiu util de 34,76 mp și terasă de șase mp, disponibilă la un preț   de 21.900 euro fără TVA. Apartamentele cu două camere oferă suprafeţe utile cuprinse între 43,68mp   şi 64,48 mp cu terase de 6 sau 16 mp, la preţuri între 34.900 și 47.900 euro fără TVA.

Familiile cele mai numeroase se vor putea bucura de cele două tipuri de apartament cu trei camere,   ce oferă 89,83 sau 92,04 mp de spațiu util și o terasă de 6 sau 14,55 mp, cu dublu acces, la un preț de   72.000, respectiv 74.000 de euro, fără TVA. Oricare ar fi alegerea dvs., ar fi bine să vă grăbiți, pentru   că ansamblul Confort City este deja locuit în proporţie de 90%!  Sunt multe lucruri în viaţă care ne pot face fericiţi, însă linişte unui cămin nu poate fi egalată cu nimic.

Şi tot ce contribuie la menţinerea acestei linişti este de apreciat. Spre exemplu, o parcare care să   asigure siguranţa maşinii tale, ori un centru de îngrijire unde îţi poţi lăsa copilul pe mâna unor angajaţi   capabili să îi îngrijească. Sau spaţiile de joacă pentru copilaşul tău. Aceste lucruri cu siguranţă îţi vor   menţine liniştea şi te vor ajuta să te dezvolţi într-un mediu armonios şi relaxant.  Dacă te uiţi să cumperi ceva important din oraş, fii fără grijă… Magazinele din complex se vor ocupa   de această problemă şi oricând vei avea nevoie îţi poţi face cumpărăturile fără nici cea mai mică   problemă. Sigur şi aproape… ce ţi-ai putea dori mai mult de la o locuinţă?

Leave a Reply