Culeanu, kuleanu – ce inseamna culeanu?

Ce inseamna culeanu? Culeanu, cooleanu, kuleanu si alte variatii ale cuvantului care nu exista.
Culean este un cuvant ce vrea sa insemne smecher, cool. “Vara asta am avut cea mai culeanu vacanta”, un exemplu al folosirii cuvantului culeanu.

Daca ma intrebati pe mine, categoria de oameni care din “Pimfloid” a inteles ca nu avem nevoie de “educheisan” foloseste in mod curent si culeanu.

Mai trist este ca am vazut si unii bloggeri folosindu-l (si aici intra inegalabilul Arhi, pentru care toti cititorii sai romani sunt rromani -da, ti-am zis si direct, scuteste-ma, desi fiecare pleaca de la propria persoana, nu?-, si chiar si Zoso -la el am vazut versiunea cooleanu.

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

13 thoughts on “Culeanu, kuleanu – ce inseamna culeanu?

  1. Sunt multi printre noi prea “murdari” de engleaza care vorbesc din 5 cuvinte 3 sunt in engleaza cu diferite expresii ” Am fost la piata sa fac shopping si am cumparat un suc de apple si ala nu mi-a dat change-ul” ce pot sa zic prea multi confunda Romana cu Engleza

  2. Mda…nu suntem in stare sa ne scriem numele bine, dar inventam termeni noi…ce sa zic? Nu l-am auzit pana acum si sper ca nici nu o sa-l aud.

Leave a Reply