Cum mentinem tenul mai tanar

Exista metode prin care tenul tau poate fi mentinut tanar si proaspat. Nu este suficient sa folosesti o crema dimineata si seara pentru ati mentine tenul tanar, trebuie sa aplici anumite creme si intrun anumit mod pentru a preveni imbatranirea pielii. Alimentatia echilibrata si sanatoasa bogata in fructe si legume, ca sursa principala pentru aportul de minerale si vitamine pe cale naturala, dar si fructele si legumele proaspete, ajuta la aspectul pielii.

Folosirea cremelor cu factor de protectie solara este mai mult decat necesara vara, dar este la fel de utila si iarna, si primavara, si toamna. Iarna, razele solare nocive sunt la fel de intense ca si vara, mai ales daca este zapada. In orasele pline de sticla si beton, radiatia solara este amplificata. Poti optimiza eficacitatea cremei tale, prin gesturi simple. Un masaj facial adaptat tipului tau de ten va aduce doar beneficii.

Masajul creste oxigenarea tesuturilor, creste absorbtia nutrientilor din crema si relaxeaza musculatura faciala. Tratamentele de specialitate sunt recomandate cel putin o data la fiecare trei patru luni. Ideal este ca, la inceputul fiecarui anotimp, sa te lasi rasfatata de un tratament complex de ingrijire, care sa presupuna un peeling profesional.

Va recomand oxigen hiperbaric si centru spa!

Leave a Reply