Cum sa pui Multi Messenger fara sa instalezi nici un soft (v 10,v 11).

Yahoo MultiMessenger 11

Multe persoane ar dori sa aiba instalat pe calculator Yahoo Messenger, care sa functioneze in mai multe instante, pentru mai multe conturi. Softurile ce le gasiti pe internet pot fi periculoase, pentru ca ele, pe langa ca instaleaza acest patch, instaleaza si tot felul de virusi. Poti face chiar tu modificarile care sunt necesare pentru a avea Yahoo MultiMesseenger. Nu este deloc complicat.

Daca ai Windows XP, deschizi din butonul Start comanda Run si scrii in fereastra care se deschide exact acest text:
reg add HKCUSoftwareyahoopagerTest /v Plural /t REG_DWORD /d 1 /f. Daca scrieti in fereastra aceea exact textul, va functiona.

Pentru cei care au Windows 7 este mai usor. Yahoo Multi Messenger se instaleaza astfel: Copiezi acest cod reg add HKCUSoftwareyahoopagerTest /v Plural /t REG_DWORD /d 1 /f si il pui in fereastra de search ce apare deasupra butonului Start. Iti va apare sus o singura fereastra , dai click pe ea, si astepti. Ai MultiMessenger instalat.

Acest cod nu este un virus. Este o linie din cod prin care se modifica unele setari de registrii Windows pentru Yahoo Messenger, messengerul avand din constructie aceasta posibilitate de MultiMessenger. Functioneaza chiar si cu varianta 11 a Yahoo Messenger-ului.

Acestea fiind spuse va doresc distractie placuta!

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

9 thoughts on “Cum sa pui Multi Messenger fara sa instalezi nici un soft (v 10,v 11).

  1. Deschizi inca o data Yahoo Messenger. Cel care e activ ramane acolo si se mai deschide inca unul. Una dintre ele iese din contul actual si poti folosi pe un alt cont.

  2. Multi Mess te contrazic. Multa lume are inca frica de a descarca programe de pe net, cand e vorba de muzica, filme, nu e problema dar cand deschizi un program descarcat de pe net unii oameni au o mica retragere si asa cu start-run merge mult mai repede !
    +1 pentru acest post !

  3. varianta multi-mess e doar o chestiune de registri. Asa zisele patch-uri nu fac decat sa adauge ele comanda pe care a precizat-o in articol. Se poate face foarte usor si manual fara riscul de a lua virusi sau malware. Merge la orice varianta de messenger sau Windows.

Leave a Reply