Cum văd angajații monitorizarea

Monitorizarea are un rol important în cadrul managementului resurselor umane. Fiecare angajat este urmărit în traseul său profesional în cadrul companiei pentru a se vedea care este evoluția sa, care îi sunt performanțele, unde mai trebuie lucrat pentru a i se crește performanța sau determinarea.
Metodele prin care se face monitorizarea angajaților depind de companie și de activitatea sa. Acestea pot fi reprezentate de supravegherea video, de monitorizarea convorbirilor telefonice sau de monitorizarea traficului pe internet. Angajații tind să considere monitorizarea ca neetică, acesta le îngrădește intimitatea, îi controlează și îi determină să fie din ce în ce mai stresați.
În cazul în care monitorizarea este folosită pentru a înțelege mai bine angajații, pentru a îi face mai productivi, pentru a le crește performanțele, atunci scopul său este unul corect. Este normal ca firma să folosească toate resursele pentru a motiva angajații și pentru a îi determina să ducă la îndeplinire obiectivele organizației.

Va recomand Hrp.ro!

Leave a Reply