Curse de masini

Barbatii sunt mari impatimiti ai vitezei. Ei iubesc sa apese pedala de acceleratie la maxim si sa simta un nivel mare de adrenalina. Acesta este unul dintre motivele pentru care ei aleg sa participe la curse de masini.

Cursele de masini pot fi legale sau ilegale.

Vorbim de curse legale de masini atunci cand ele se organizeaza in cadrul unor competitii sportive, participantii fiind piloti care participa in mod regulat la astfel de competitii, inclusiv Raliu. In general, astfel de evenimente sunt televizate si se amenajeaza in locuri special amenajate.

Cursele ilegale de masini sunt total opusul celor legale. Participantii sunt soferi care conduc cu mare viteza prin locuri neamenajate, supunandu-se la un mare risc. Cursele ilegale se organizeaza noaptea si sunt foarte periculoase datorita vizibilitatii reduse. La astfel de curse participa in general soferi cu putina experienta, copii de bani gata care isi risca viata mai ceva ca-n filme.

Este trist faptul ca astfel de curse nu pun in pericol doar viata inconstientilor care participa, ci si viata oamenilor nevinovati care se pot afla accidental prin preajma.

Va recomand Hyundai Elantra si Mercedes Vito.

Leave a Reply