Dragostea si cancerul

 Momentele speciale din viata sunt de neuitat, iar daca stii sa pui problema corect, nu vei produce ravagii in jurul tau.
Problemele precum dragostea si cancerul sunt doar teme tabu in societatea noastra. Nu vrem sa comunicam la un nivel real, unii chiar ascund  adevarul din fata copiilor. Desi…
Dragostea si cancerul au in comun comunicarea. Si va voi ilustra acest lucru nu prin vorbe, ci prin imagini. Acest videoclip va poate lasa fara cuvinte, dar este nivelul de comunicare pe care as dori sa il aiba macar jumatate dintre noi.

Dar va las pe voi sa vedeti ce au in comun dragostea si cancerul:

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

19 thoughts on “Dragostea si cancerul

  1. Este cel mai trist filmulet pe care l-am vazut anul asta. Cred ca m-ar pufni plansul. Copilul nu intelege in momentul asta ce face, chiar daca pare distractiv. Ma intreb ce ar gandi fetita mai tarziu, pe la vreo 18 ani, cand isi aduce aminte de intamplarea aia. Am inteles mesajul tau, dar eu sustin altfel de comunicare pentru copii.

  2. Mai circula ceva asemanator pe facebook: un batrab si o batranica plangeau dupa ce ai primit o paine si mesajul era: tu plangi ca n-ai iphone, altii plang ca n-au ce manca, asta e realitatea trista, la fel ca si in cauzul bolii, nu suntem recunoscatori pt ce avem! nu ne pretuim viata suficient de mult! va aduceti aminte de saw??

  3. Poate putini stiu dintre voi, dar la noi aici in tara, mai exact la Ramnicu Valcea, s-a descoperit un tip de apa, creata artificial bineinteles, care pare a fi promitator la tratarea cancerului. Din pacate exista si multe tratamente alternative care aproape de le prima vedere sunt prostii, dar eu cred ca asta nu trebuie sa ne faca sa nu apelam la tratamente alternative, si sunt convins ca multi o fac, cand se afla in astfel de situatii triste.
    In fine, videoclipul este foarte emotional, iar sunt de acord cu unul din comentatori, care zice ca pentru copii poate ar trebui utilizat o alta metoda de a comunica astfel de vesti. Sanatate!

Leave a Reply