Drivere laptop Lenovo B560, un mister?

Laptopul Lenovo B560 Laptopul Lenovo B560 este un laptop surprinzator, cu un procesor puternic, memorie si hard disk incapatoare, camera, card-reader, chiar si un Fingerprint reader, per total cam tot ce iti doresti de la un laptop. Doar ca driverele pentru acesta se gasesc un pic mai greu. Producatorul Lenovo nu are un cautator tocmai usor de folosit. De aceea va pot spune ca gasiti aici drivereleย  pentru modelul B560 (drivere Windows 7 32 biti si 64 biti, Windows XP), cat si softuri de completare, un antivirus McAfee si alte cateva maruntisuri. De ce le-au ascuns asa de bine, si mai ales de ce nu le gasesti daca le cauti direct la Lenovo, nu stiu (pare un lucru lipsit de sens -ai drivere pentru Lenovo B560, ai facut o pagina special pentru laptop, dar nu apar in propria ta listare). Dar nu ma bag in treburile celor mari. Ce va pot spune este faptul ca Windows 7 recunoaste mai toate driverele generice necesare functionarii laptopului Lenovo B560 in limitele normalului. Problemele incep cand vrei sa folosesti programe mai complicate, care au nevoie de driverele specifice. Dar sper ca va ajuta linkul de mai sus si ca va veti putea bucura din plin de caracteristicile acestui laptop.

O alta ciudatenie este faptul ca driverele pentru placa video (cea Nvidia este scrisa pe forum, dar apare si la driverul Intel) sunt noi, dar nu sunt compatibile cu Internet Explorer 9. Exista un articol in aceasta privinta aici, dar, desi m-am inregistrat si am activat contul, nu pot sa citesc articolul, pentru ca nu am privilegiile necesare!!! Pai, fratilor, am laptopul Lenovo B560, am IE9, am problema de asezare si afisare in pagina a articolelor si reclamelor, aveti descriere a acestei probleme pe forumul Lenovo, si nu imi acordati acces la informatie… Nici nu pot spune in gura mare unde se poate clasifica acest gest, domnilor de la conducerea Lenovo. Poate aude cineva de acolo si face ceva in privinta asta (in afara de a da din umar -asta deja o stim si nu rezolva problema).
Pana atunci (cand voi putea accesa, voi scrie si aici care este buba si cum se poate rezolva), folositi cu incredere produsele concurente ale IE9, pentru ca functioneaza normal.

Pret foarte bun, si 3 cadouri!

Lenjerie.ro - 16% comision

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

3 thoughts on “Drivere laptop Lenovo B560, un mister?

Leave a Reply