Ecografie morfofetala la clinica Hilmi

Datorita neglijentelor medicilor care lucreaza in sistemul de stat si a interesului slab al acestora pentru pacienti, tot mai multe persoane aleg sa apeleze la sistemul privat si sa ceara ajutor de specialitate de la clinici private din Bucuresti. In acest articol, le recomand mamicilor ecografie morfofetala la clinica Hilmi.

Acest tip de ecografie este foarte important atat pentru sanatatea mamei, cat si a fatului. Ecografia morfofetala este indicata mai ales din saptamanile 22-24, cand fatul are dezvoltate toate organele, dar si la inceputul sarcinii, deoarece ea nu prezinta nici un risc. Acest tip de ecografie se bazeaza pe ultrasunete, care sunt emise de un aparat ecografic de cele mai bune performante, si apoi sunt reflectate de tesuturi, dupa care sunt inregistrate sub forma de imagini digitale. Ecografia morfofetala poate dura aproximativ 30 de minute si transmite informatii cum ar fi: varsta gestationala, numarul fetilor, locul in care este localizata placenta, cantitatea de lichidul amniotic, eventuale anomalii ale fatului.

Un lucru modern de care te poti bucura in urma unei astfel de ecografii este faptul ca poti vedea chipul copilului foarte bine si ai mari sanse sa-i fotografieze primul zambet.
Beneficiaza de cele mai bune servicii pentru tine si pentru fatul tau. Apeleaza la specialistii din cadrul clinicii private Hilmi Medical Center si bucura-te de tratamente speciale pentru tine si copilul tau. De asemenea, la noi mai poti beneficia si de multe alte servicii medicale la un nivel de profesionalism maxim. Acceseaza acum site-ul Hilmi.ro si vezi ce ti se potriveste.

Leave a Reply