Evolio Smartpad S21 -romanesc, dar fara drivere

Evolio Smartpad S21 drivere

Un lucru de laudat este acest netbook, Evolio Smartpad S21, ce este produs in Romania si are un aspect frumos. Functioneaza chiar bine pentru categoria sa, are toate cele necesare conectivitatii si lucrului pe un netbook.
Dezavantajul principal este lipsa de drivere la Evolio Smartpad S21. Este destul de probabil ca acestea sa fie livrate pe HDD din fabrica, insa, atunci cand pui sistemul de operare, te impiedici de lipsa driverelor. Trebuie sa lucrezi pe un alt calculator, de unde descarci driverele (daca le gasesti), pentru ca apoi sa le instalezi. Nu trebuie sa mai spun ca cele gasite sunt pentru XP si Vista.

Unde gasesti drivere pentru Evolio Smartpad S21? Le gasiti aici sub forma unei arhive. Nu stiu sa va spun pana cand va fi activ acest link, insa am gasit acolo tot ce trebuie. Si fiindca Evolio Smartpad S21 are niste drivere oarecum exotice, o sa va insirui cateva dintre ele, ca sa nu va mai chinuiti sa le cautati. Astfel, placa video este Intel, si o gasiti in dosarul Graphic. Placa de retea este Realtek GbE & FE si este in dosarul LAN. Apoi incepe distractia: placa de retea wireless este Ralink, iar in acel pachet de drivere gasiti nu mai putin de 7 drivere. Cel care a functionat si preluat totul este Ralink ce il gasiti in dosarul RT73 WLAN. Audio este Realtek, card reader-ul la fel, iar touchpad-ul are in dosar separat driverele.

Aici puteti gasi temporar driverele Evolio Smartpad S21, intr-un pachet .rar destul de mare (aproape 600 Mb), dar par sa fie functionale. Nu am inteles de ce producatorul nu pune la dispozitie aceste drivere.

Se pare ca a fost inchis acel site, astfel ca tranzitoriu (iar) puteti lua driverele Evolio Smartpad S21 de aici (Atentie! Descarca cate una, in dreptul la descriere!)

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

23 thoughts on “Evolio Smartpad S21 -romanesc, dar fara drivere

  1. Destul de neplăcut faptul ca nu are driverele inslate şi faptul ca nu le ar si pentru windows7, dar poate în viitor se vor face. În rest, netbook-ul pare ok.

  2. Suna interesant. Pacat ca nu are toate driverele si nu se gasesc si pentre Windows 7. Eu am un Asus, care merge destul de bine, insa as dori sa-mi iau altceva.

  3. Cand instalezi Windows 7 si dai actualizare automata, nu gaseste driverele? Asta bineinteles, daca ai licenta pentru Win si netul pornit de la bun inceput.
    De altfel, Evolio nu este fabricat in Romania, este doar rebranduit direct din China, daca bine am inteles de la niste surse mai apropriate de distribuitor. 🙂

  4. eu unul am avut noroc ca am primit un laptop evolio, cei drept aproape gratis (nou) si are Cd cu drivere pt xp , insa am avut un mare ghinion ca are probleme, functioneaza 1-2 minute si se stinge imaginea iar HDD nu mai palpaie becul ca ar lucra, daca il sting si il aprind imediat nu se aude cum porneste insa imagine nimic, insa daca il las 5-10 minute porneste si functioneaza iar 1-2 minute. vineri il duc la service. produs romanesc…….

  5. Produsele romanesti (noi) sunt bune. Nu excelente, ci bune. Sunt segmente ca lcd-uri, tablete pc, dvd playere unde produsele romanesti au calitate buna la un pret ok.

    Insa romanii nu au scapat de amintirea electrocasnicelor cu functionare pe baza de pumni/palme si le fug ochii dupa alti producatori.

Leave a Reply