Google PageRank update pe 30 decembrie?

Hoinarind pe internet, am observat ca tot mai multe voci prezic un PageRank update al celor de la Google pentru ziua de 30 decembrie. Bine-nteles, astea sunt doar speculatii, deocamdata, desi ultima, de pe 1 decembrie, a fost destul de bine nimerita de catre acesti internauti.
Si ce imi pasa, o sa ziceti. Doar ca, daca cititi acest articol, inseamna ca ca nu degeaba sunteti aici. Google a devenit unul din cele mai importante aspecte ale succesului nostru pe net. PageRank-ul paginii poate ridica sau ingropa oameni si intreprideri, in functie de formulele lor matematice. Si te forteaza sa fi atent la tooate chichitele, inclusiv cu cine faci schimb de linkuri. Din ce am observat, iti primesti amenda de page rank daca unul sau mai multi prieteni din lista fac prostii sau trec la tehnici BlackHat.
Social Networking conteaza extrem de mult, poate chiar prea mult, in acesti algoritmi, as spune, si ma mir ca unele persoane din twitter inca mai trimit tot felul de prostii, desi se bazeaza aproape exclusiv pe promovare de acest gen.
Voi? Ce ziceti?

L.E.4.0.2011 Further, this Pagerank update has taken place across Europe wide first and has not yet been rolled out to the USA. Thus invisible to USA now.

Doua camere la pret de una ,
Monitor Benq GL2030M 20 inch 5ms 12mil:1 contrast.

PCZone

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

8 thoughts on “Google PageRank update pe 30 decembrie?

  1. Sincer, nu am nevoie de spam pe aici. Iar BlogMoney sau poate partenerul lor, mi-au tras-o odata. Asa ca…..
    Fii mai creativ si comenteaza la obiect ppe unde comentezi.

  2. PR-ul asta …sunt nspee mii de speculatii despre el…abia a fost si deja ii va pe astia ca “peste 6 luni va fi urmatorul” …cacat.
    Urmatorul PR update va fi cand considera Google ca este pregatit si gata de sharing best stuff's.

  3. Din pacate nu prea are nimic in comun cu “sharing best stuff”. Nu stie nici macar sa urmareasca in ordine cronologica de unde a pornit initial o fraza, ci doar vizualizare pe toate paginile care platesc, intr-un fel sau altul. Same shit as publicity.

Leave a Reply