Imprimante laser si hartie foto

Vreau sa dedic un articol pentru toti pasionatii de imprimante si, mai ales, de fotografie.
Si spun asta in conditiile in care imprimantele si multifunctionalele de pe site-ul lor vin cu cartuse reincarcabile preinstalate sau cu sisteme CISS pline cu cerneala, gata de utilizare inca din primul moment in care au fost primite. Pare ca este o expresie din basme, dar sa stiti ca nu este deloc asa. Va spun asta pentru ca fie daca doriti o imprimanta pentru acasa fie una profesionala pentru birou, Cartuseria.ro va pune la dispozitie o gama variata de imprimante si multifunctionale gandite special pentru nevoile fiecaruia.
Un lucru la fel de important este ca fiecare imprimanta sau multifunctionala beneficiaza de garantie cuprinsa intre 1 si 3 ani, in functie de producator.
In ceea ce priveste o hartie foto, trebuie sa va marturisesc ca la pret de importator sunt peste 100 de tipuri de hartie foto pentru imprimanta: hartie Glossy, High Glossy sau Matte. Poate va intrebati ce greutate are aceasta hartie. Ei bine, aceasta hartie pentru imprimanta este disponibila la greutati intre 80 si 640 de grame/mp, in functie de necesitatile fiecaruia. Catalogul este completat de diferite modele de role pentru plotere, cu suprafata lucioasa sau mata la dimensiuni de 24 sau 36 de inch.
Dar cel mai bine ar fi ca voi, cititorii sa faceti o vizita pe site-ul lor si sa va convingeti de ceea ce va ziceam.

Va recomand imprimanta laser cartuseria.ro si hartie foto cartuseria.ro

Leave a Reply