Nu merge filelist.ro! Servere confiscate…

nu_merge_filelist_ro

Nu merge Filelist.ro. Si nici nu va fi functional o perioada, asa se pare.
In cursul zilei de ieri, se pare ca au fost niste razii ale politiei, care s-au lasat cu confiscari. Cateva servere au fost luate, nu se stie exact pentru ce. Vorbim aici de politia suedeza, caci Filelist.ro era gazduit acolo, ceea ce inseamna ca nu va fi functional site-ul o perioada de timp, daca nu cumva chiar definitiv.
Multe alte site-uri de torrent erau gazduite acolo, si chiar si site-uri celebre, cum ar fi Wikileaks, Kavkaz Central (site cecen), Perugia Shock si altele.

Serviciul acesta de gazduire este unul cuniscut sub numele de PRQ sau PeRiQuito AB. Tot ei gazduiau Pirate Bay, daca va aduceti aminte. Aceatsa companie ofera servicii de gazduire pe principiul “fara intrebari”, astfel ca nici ei nu stiu prea multe despre proprii sai clienti (legea suedeza nu cere asa ceva).

Nu cred ca mai are rost sa incerci zilele acestea sa accesezi Filelist.ro, pentru ca nu mai are sens. Asteptam sa vedem daca aveau un back-up, si daca il pot face functional, si, mai ales, daca gasesc gazduire pe vreun server, caci este greu de gasit zilele acestea asa ceva.

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

12 thoughts on “Nu merge filelist.ro! Servere confiscate…

  1. Au o adresa de back-up: http://www.flro.org dar nici asta nu merge, din ce am auzit ar avea legatura cu acelasi server. M-as mira sa isi mai revina filelist, the pirate bay poate (au buget destul de mare) in schim filelist nu vad. Dar vedem ce-o mai fi.

  2. in aceasta dimineata am vb cu unul dintre adminii filelist si mi-a zis ca ,,sunt ceva probleme dar sigur se vor remedia,,asa ca asteptam sa vadem

  3. mananci cacao pentru a atrage vizualizari. nu exista nici o legatura confirmata intre confiscarile de servere si filelist, in afara de faptul ca s-au intamplat in acelasi datacenter in care e hostat si fl. deci chestia cu “Nu cred ca mai are rost sa incerci zilele acestea sa accesezi Filelist.ro, pentru ca nu mai are sens” e o prostie din capul tau. imediat cum se restabileste legatura la net acolo va reveni si fl.

  4. Torrentele PirateBay inca sunt functionale, cele ale Filelist, nu. Interesant e ca pe torrentele piratebay apar peers noi, deci pe undeva mai exista baze de date functionale cu torrentele lor…

  5. Au fost unele probleme cu hosterul,acolo unde se afla hostat si The pirate bay,au navalit politia peste ei,dar cum au avocati buni si-au revenit !

  6. Da, au gazduire tot in Swedia, am verificat, site-ul se afla la adresa 88.80.2.36, care apartine firmei PeRiQuito din Stockholm.
    Sunt de parere ca foarte mult timp nu vor mai merge aceste site-uri, pur si simplu din cauza ca o sa voteze legi prin care nu vor putea cumpara gazduire. Sa ne bucuram de materiale gratuite cat timp putem.

Leave a Reply