N(aum), cu Oana Pelea, amanat pentru 27 noiembrie

Piesa de teatru N(aum), cu Oana Pelea si Cristina Casian, de la teatrul Metropolis, naum, teatrul metropolisa fost amanată pentru data de 27 noiembrie 2014.

Da, spectacolul de la teatrul Metropolis a fost amânat pe motive de probleme de sănătate ale actriţei Oana Pelea. Un gest foarte frumos din partea Oanei Pele a fost faptul că a venit personal şi ne-a anunţat, mă rog, cât a putut ea vorbi, că spectacolul N(aum) se amână pentru data de 27 noiembrie. În schimb, organizaorii nu au excelat la capitolul munca. Nu s-a ştiut nimic, iar scuza lor este, probabil, faptul că Oana Pelea a sperat până în ultima clipă că va putea juca piesa N(aum). Nici mâcar astăzi, la o zi distanţă, nu este nimic scris pe pagina teatrrului Metropolis. Şi nu este ok.

Bun, noi am mers invitaţi la piesa N(aum) şi am mai avut program prin Bucureşti, dar mă gândesc că nu suntem singurii care au făcut un drum lung pentru a o vedea pe îndrăgita actriţă Oana Pelea. Este responsabilitatea organizatorului să vadă, în mod real, dacă acele reprezentaţii care sunt programate se ţin sau nu. Dar asta este. Poate data viitoare.

Ce este cu piesa de teatru N(aum): “N(AUM) este un spectacol de teatru al cărui scenariu s-a cernut din universul dlui Naum, de acolo unde alte legi guverneaza realitatea. Am tot mai puternic senzația unei călătorii, am amintirea peisajelor, gustul aerului, stranietatea și cumințenia sunetelor, am ramas cu amprenta golului și a căutării, și mai ales cu sentimentul însoțirii.
Nu e doar universul naumian, e zona lucrurilor uitate, a înțelegerii pierdute, a marii căutări și a marii treceri, toate, absolut toate existând dintotdeauna în noi: ”cheia e în iubire, desigur, de aceea atât de greu de văzut.” (Gellu Naum)” (Sursa)

Spar ca Oana Pelea să îşi revină şi să fie sănătoasă cât mai repede. Şi sincer, îmi pare rău că au decurs evenimentele în felul acesta, privându-mă de plăcerea de a o vedea pe Oana Pelea în piesa N(aum).

Update: A apărut, totuşi, un anunţ sec, care spune că spectacolul N(aum) a fost anulat, nu reprogramat!!! Alo, teatrul Metropolis, pe 27 noiembrie nu va fi spectacolul???

 

Leave a Reply