Panourile radiante Heat-x

Am vazut recent pe internet niste chestii legate de un panou radiant care poate face in casa mult mai usor caldura decat vechiile calorifere. La calorifere platesc foarte multi bani iarna si nici nu prea sunt multumit de caldura pe care o am in casa. Mai tot timpul sunt probleme si ajung sa stau in frig. De accea caut si eu o metoda buna pentru a face economie.

Mi-am luat niste panouri radiante pe care le-am montat destul de usor pe perete. Cu ajutorul acestora pot sa spun ca am rezolvat o problema foarte mare pe care o aveam cu banii. Iti recomand si tie sa incerci aceste panouri radiante fiindca sunt foarte economice si nici nu costa mult atunci cand le cumperi. Panourile radiante Heat-x sunt sisteme de incalzire care lucreaza pe principiul radiatiei de caldura (unde infrarosii). Acestea au un consum foarte scazut de energie si ofera un climat placut in incapere.

Conductorul de caldura il constituie fibra de carbon. Panoul radiant Heat-x transforma energia electrica cu un randament de 97% in caldura. Acoperirea speciala a suprafetei este optimizata pentru a realiza o cedare maxima a caldurii in gama lungimilor de unda situata intre 2 si 20 µm.

Sistemele de incalzire prin panouri radiante se impun tot mai mult pe piata, datorita noii tehnologii care se bazeaza pe radiatiile infrarosii, aceleasi prin intermediul carora Soarele incalzeste Terra. Fara nici o exagerare, aceste panouri radiante aduc soarele în casa. Instalarea este mai mult decat facila, nu exista tevi, calorifere, centrale sau alte asemenea accesorii.

Leave a Reply