Pescuitul ca un mod de relaxare

Cand ai pescuit ultima oara? Eu nu am mai pescuit de ani buni si inainte imi placea foarte mult sa merg la peste. Din cauza timpului nu mai reusesc sa merg si eu la peste fiindca am un serviciu care imi mananca majoritatea timpului si mi-e imposibil sa mai pot ajunge si eu sa am grija de micile placeri. De cateva zile m-am enervat fiindca nu mai stiu altceva decat munca si odihna. Vreau sa mai ma si distrez asa ca le-am propus amicilor mei sa plecma un week end pe baraj in Olt sa pescuim.

Vreau sa ne distram si noi la fel ca atunci cand eram copii si sa pescuim cei mai mari pesti. Noua ne place competitia asa ca va iesi o adevarata competitie si din pescuit. Eu deja mi-am luat echipamentele de care am nevoie de la Bigfish. Am gasit aici exact ce imi trebuie ca sa iau captura cea mare si sa le arat amicilor mei cine este un pescar profesionist. Cand eram mic pescuiam mereu impreuna cu aceeasi prieteni pe garla la bunici.

Am ramas cu totii apropiati si acum si probabil asta a fost pentru noi un atu mereu sa trecem peste orice problema. Vreau sa ne reamintim de copilarie si sa ne distram la malul apei. Noi pescuiam inainte foarte des dar acum ca ne-am maturizat au inceput sa vina si problemele cu banii asa ca trebuie sa muncim mult. O sa fie cateva zile de relaxare in sfarsit si la noi.

Leave a Reply