Piese auto contrafăcute

Conducătorii auto care merg cu maşina în service trebuie să fie coştienţi de anumite riscuri şi anume de faptul că două treimi din piesele de schimb sunt contrafăcute. Procedura de identificare a pieselor uzate sau contrafăcute este destul de complicată de aceea mulţi posesori de autovehicule pot cumpăra piese de care nu vor fi nicodată siguri că sunt 100% originale.

Piesele auto contrafăcute pot pune în pericol sănătatea conducătorilor şi a pasagerilor printr-o calitate net inferioară faţă de piesele originale. Cea mai bună metodă de a te feri de piese contrafăcute este de a achiziţiona piesele necesare de la dealerii autorizaţi, din magazinele specializate de pe piaţă sau să mergi cu piesa respectivă într-un service autorizat al mărcii de automobile. Chiar dacă preţurile sunt mai ridicate, piesele auto originale excelează prin calitate şi siguranţă.

Preţurile mici pot contribui la determinarea conducătorilor auto de a achiziţiona piese contrafăcute care se defectează imediat astfel punându-le viaţa în pericol.

Diferenţele dintre piesele originale şi cele contrafăcute sunt destul de mari astfel că ar trebui pe cât posibil ca şoferii să pună accentul pe siguranţă şi nu pe costul pieselor.

Recomand anvelope iarna de la vadrexim si vezi oferta de anvelope vara de la vadrexim.

Leave a Reply