Prima Action Camera cu filmare

In anul 2012 a aparut pe piata cea mai performanta action camera lansata de GoPro, respectiv GoPro Hero 3, cu filmare 4k la 12 fps si Full HS la 60 fps. Avand un procesor mult mai puternic si o rezolutie mai mare, dar si viteze mai mari de capturafoto/video, GoPro Hero 3 este un model performant, ce ar tebuie sa fie nelipsit pentru cei interesati sa isi inregistreze aventurile.

De asemenea,  camera video GoPro Hero 3 se remarca prin rezistenta la apa, de pana la 60 metri si Wi-fi integrat, ceea ce permite transferul imaginilor si filmelor pe un dispozitiv compatibil cu Android/iOs.

Disponibil in trei variante, respectiv Black Edition cu performante imbunatatite pentru a inregistra imagini statice in rafala si capacitatea de a suprinde 30 cadre pe secunda cu 12 megapixeli, Silver Edition si White Edition.

Toate aceste trei camere video digitale action camera vor putea fi utilizate prin intermediul unei telecomenzi, ce permite controlul camerei de la distanta si vor putea stoca informatiile pe carduri SD/SDXC/SDHC de pana la 64GB.

De asemenea, varianta cea mai performanta a camerei video action camera GoPro Hero 3 Black Edition este compatibila cu sistemul de declansare de la distanta, care asigura controlul cu o singura telecomanda la pana la 50 de camere Go Pro.

Pentru a va bucura de o camera video performanta, cu care sa impartasiti prietenilor aventurile experimentate, puteti achizitiona unul dintre modele GoPro, camerele video action camera fiind concepute special pentru a inregistra performantele si evenimentele speciale.

One thought on “Prima Action Camera cu filmare

  1. Hero 3 e o camera foarte buna. Am testat-o acum vreo 2 luni si am ramas impresionat de calitatea imaginei. Plus la toate are si o baterie longeviva. Din pacate are un pret c-am piparat, am impresia ca in Romania nu o poti gasi sub 16 mln.

Leave a Reply