Recomandarea zilei vine de la Tamos

Aseara am patit ceva foarte ‘interesant’, amuzant si penibil in acelasi timp. Am fost la niste colegi de camin la un party restrans, iar spre dimineata clar lucrurile s-au cam ‘precipitat’, in asa fel incat ma ametisem. Ei bine, dupa bautura si niste muzica am zis ca trebuie sa fac si eu un dans pe masa baietilor din acel apartament, cand, hop, masa s-a rupt.

Pot spune ca am ras cu lacrimi, cu toate ca eram constient de faptul ca trebuie sa ies in oras sa cumpar o masa de bucatarie.

La doua zile distanta am iesit cu cei care ocupau apartamentul respectiv sa cautam o masa de bucatarie buna, la un pret convenabil pentru mine, dar in acelasi timp care sa le placa. Evident, spre final au cotizat si ei ca au vrut o masa in stilul vintage, o masa mult mai scumpa decat cea rupta de catre mine.

Acum ca tot am ajuns la subiectul acesta am ramas foarte, foarte surprins de preturile din magazinele de mobilier din ziua de astazi, preturi sub piata, preturi care clar te pot convinge sa faci cumparaturi, fie ca nu iti prea permiti acum.

Recomand coltare extensibile si dormitor ieftin.

Leave a Reply