Scrisoare sincera de Valentine’s Day

Scrisoare sincera de Valentine's Day

Scumpetea mea,


Este marti noaptea si stiu ca de obicei nu sarbatorim Valentine’s Day. Vreau sa zic, am fost impreuna atata timp incat astfel de sarbatori imi par banale. Ce avem noi este mult mai profund. Dar am vrut sa iti scriu o scrisoare. Pentru a-ti spune cat de mult te apreciez.


Imi pare rau ca nu am reusit sa te fac se te simti bine. Ai fost alaturi de mine toti anii acestia, la bine si la rau, chiar si cand moartea ne-a despartit (si chiar si dupa ce ti-ai dat ultima suflare si te-ai albastrit, un drum la Microsoft si erai inapoi in bratele mele). Ai privit femei venind si plecand, te-ai prafuit cand eram foarte ocupat si i-ai reunit pe prietenii mei cei mai buni in clipele cele mai grele. Indiferent ca se crapa de ziua sau era miezul noptii, erai intotdeauna acolo sa ma consolezi.


Cateodata ma simt groaznic. Tu imi dai, imi dai, imi dai iar eu rpimesc fara macar sa iti multumesc. Mi-as dori sa te pot rasplati pentru tot ceea ce ai facut pentru mine. Am ras pana mi-au curs lacrimile, si am plans pana nu am mai avut lacrimi.Am aruncat lucruri, am sarit in sus de bucurie si chiar am adormit cu tine in noptile tarzii. Iar tu nu ai cerut nimic in schimb.


Faci parte din viata mea inca de cand eram copil. Ne-am dezvoltat impreuna si, curand, vam imbatrani impreuna. De la 8-biti pana la HD. A fost o calatorie fantastica. Iti aduci aminte cand am varsat limonada peste tot pe tine? Eram asa de nervos. Credeam ca nu o sa-mi mai spui nimic! Dar, dimineata urmatoare erai acolo. Gata sa ma duci in urmatoarea aventura. Amintirle noastre nu le voi uita niciodata si ma voi stradui sa mai am cat mai multe cu tine.


Astept cu nerabdare sa ne continuam viata impreuna. Capacitatea ta de a face lucruri ma va face sa fiu mandru de tine. Si cand voi avea copii (este in regula sa am copii, nu?) ei te vor iubi la fel ca mine. Le voi arata trecutul nostru, iar ei imi vor arata viitorul vostru. Te rog, ai grija de ei cum ai avut grija de mine. Nimeni altcineva nu e mai bun in a-i distra.


Incep sa fiu incoerent, dar nu ma pot opri. Cuvintele nu pot exprima ceea ce simt eu pentru tine. Iubirea este un cuvant insuficient. Pentru totdeauna suna ca niciodata. O imbratisare nu ar insemna nimic. Am invatat multe de la tine. Am vorbit cu altii despre tine. Sunt zile in care nu te pot scoate din mintea mea. Si serile in care alergam de la munca, pentru a-mi petrece noaptea cu tine. Stiu ca suna aiurea, dar chiar imi face placere sa stau pe canapea, aproape de tine. Este ciudat?


Imi doresc sa-ti pot arata ce mult insemni pentru mine. Nu cred ca voi putea vreodata sa te fac sa simti ceea ce simt eu pentru tine. Nimic nu ma face mai fericit. Trebuie sa plec. Ma asteapta prietena. Dar nu te ingrijora. Revin repede. Happy Valentine’s Day.


Cu drag,


M

Sursa: mikedeas879

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

17 thoughts on “Scrisoare sincera de Valentine’s Day

  1. Cu ocazia sarbatoriri Dragobetelor vei veni cu o altfel de scrisoare?
    Daca da, sunt curios cu ce mesaj vei veni.
    Uneori e speciala zi chiar si pentru cei tineri, ii face sa isi aminteasca despre aenturile ce le-au avut..

  2. :)) Cum ar fi sa ii dau prietenei mele scrisoara asta si sa-i zic “Stii, iubito, iarta-ma, nu era pentru tine, era pentru cealalta dragoste a mea: calculatorul” Pai ori eu ori calculatorul zburam pe geam, voi care credeti? 🙂

Leave a Reply