Se va intampla pe 11.11.11

iPhone 4S in Romania, de la Vodafone

Oricat nu va vine sa credeti, asa este. Si este si o ora oficiala, ora 00:00, bine-nteles.
Cine va fi acolo? Pai, sa vedem. Multi, printre care si Cabral Ibacka, Andreea Raicu si Robert Turcescu.
Unde? Ah, la Plaza Romania.
Cand? Chiar in aceste momente!
Bun, si ce? Pai, lansarea oficial a iPhone 4S in Romania, de catre Vodafone.

 Tam, tam mare, dezbateri pe tema de ce iPhone 4S si nu iPhone 5, si toate celea. Trebuie sa fim un pic realisti. Cine s-a jucat cu un gadget produs de la compania Apple, stie ca este ceva special. Si oricat nu vrem sa recunoastem, ne-am dori sa ne jucam cu acest iPhone 4S, chiar daca numai pentru cateva zile. 

Daca ma intrebati ce este asa de special, o sa va raspund cu: Totul! Iti poti inchipui cum este sa ai la purtator un smartphone cu procesor A5, ce incarca rapid si ruleaza grafica cu pana la 7 ori mai rapid? Sau cum este sa ai un aparat de fotografiat de 8 Megapixeli, cu tot felul de functii inteligente si inregistrare HD 1080p cu stabilizator de imagine? Cum este sa salvezi aceste fotografii instantaneu in iCloud, de unde poti trimite si prietenilor? Sau sa ai peste 200 de functii noi, de toate felurile si pentru toate gusturile? Si peste o jumatate de milion de aplicatii? (Da, peste 500.000 de aplicatii ce le poti descarca pe iPhone-ul tau din App Store).

Nu imi spune ca nu doresti un astfel de telefon! Nu te cred! Este intr-adevar, una dintre cele mai noi gadgeturi ce-ti poti inchipui ca ti-ar apartine. Dar stai! Nu trebuie sa iti inchipui. Il poti avea. Abonamentele dedicate lansate de Vodafone iti permit sa iti cumperi unul de la 149 de Euro. Asa ca … spor la … munca! Daca stii ce iti doresti, restul este doar chestiune de timp. Posibilitati exista acum.

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

11 thoughts on “Se va intampla pe 11.11.11

  1. In momentul asta nu mi se pare deloc rentabil sa-ti cumperi un 4S. Astept sa mai treaca putin timpul sa se mai ieftineasca si poate o sa-mi achizitionez si eu unul

  2. Ce nu inteleg eu este graba multora de a lua exact la inceput cand este cel mai scump…eu sunt genul care mai bine mai asteapta o reducere , nu stiu ceva un pret special si apoi ma avant sa cumpar. dar care e smecheria daca am cumparat eu primul la cel mai mare pret posibil ?

  3. Ce-i drept cand am vazut titlul acestui articol m-am gandit imediat ca-i vorba despre un alt articol despre sfarsitul lumii. Acum, dupa ce l-am citit, vad ca-i vorba despre mult asteptata lansare a celebrului IPhone 4S. Sa fie asta efectul de turma? Caci pe 90% din blogurile ce le urmaresc numai despre asta se vorbeste!

Leave a Reply