Shopping de iarna in Dubai

Dubai se afla in topul destinatiilor de vacanta pentru pasionatii de cumparaturi. Pe 20 ianuarie incepe Dubai Shopping Festival, unul dintre cele mai mari evenimente comerciale din intreaga lume, cu durata de o luna. Privit la inceput ca un paradis al milionarilor, in ultima vreme Dubaiul a atras din ce in ce mai multi turisti, gratie diversitatii sale.

Pentru multi este o destinatie exotica de vara. Pe de alta parte, daca vrei sa­ti petreci concediul de iarna intr­o zona cu o clima subtropicala, Dubaiul este alegerea perfecta. Dubai Shopping Festival este un centru cultural, de shopping si de entertainment care atrage oameni din lumea intreaga. In aceasta iarna ai ocazia sa participi la Festivalul de Shopping care se desfasoara timp de o luna intre 20 ianuarie si 20 februarie 2014. Acesta devine iarna destinatia numarul unu pentru shopping, ce reprezinta sesiunuile de cumparaturi fara taxe, festivalul fiind intitiat in 1996 de catre guvern.

Orasul ofera cele mai bune branduri din lume la preturile cele mai mici. Aduna laolalta pietele de textile si de mirodenii, faimoasele souk­uri, peste 400 de magazine de bijuterii, 2 piete de produse electronice si peste 25 mall­uri de talie internationala. Daca vrei sa iti faci cumparaturi cat pentru tot anul, iti poti rezerva timp pentru un City Break imediat dupa Sarbatori.

Recomand bilete de avion Londra si bilete avion Madrid.

Leave a Reply