Tampoanele – jucaria copiilor sau cat de inconstienta poate fi o fata

Tampoanele si copiii

Inainte de a ma certa, o mica intamplare:

In vizita la o cunostinta, care are un copil de 4 ani, am observat ceva “ciudat”, in camera de joaca. Poate imi spuneti voi ce este. O hartie portocalie, facuta sul, care pare sa aiba ceva inauntru. Ah, poate ghiciti si la ce inaltime a mobilierului era  “asezat”. Primul raft, acolo unde este locul pentru televizor.
Au fost mai multe situatii in care am intalnit astfel de “pachete” in baie (vorbesc de tampoanle folosite), puse pe ici pe colo, aruncate in graba pe jos si alte ipostaze. Nu ma intelegeti gresit. Multe reprezentante ale sexului frumos habar nu au cat de nocive pot fi aceste tampoane folosite, daca stau in caldura. Ajunge doar sa spun ca hemoculturile se fac la temperatura corpului, in conditii speciale. De ce oare in conditii speciale?
Insa atunci cand aceste bombe biologice (imi dati voie sa le numesc asa, datorita riscului de contaminare cu tot felul de vietati si microbi) sunt lasate la indemana unor copii, raman fara cuvinte. Iresponsabilitate este un cuvant prea bland. Poate ma ajutati voi sa spun cuvantul potrivit.
Iar daca ne uitam la partea creativa a jocului copiilor (slava cerului ca sunt asa), va dati seama cam ce se poate intampla. Va voi arata un videoclip in care cei mici invata ce este acela un tampon si cum functioneaza:

Va las pe voi sa va inchpuiti cam ce se intampla in cazul celor folosite.

Ah, va rog, fetelor, oboseala de a arunca aceste tampoane folosite este mica, daca privim putin mai departe de un obiect ce zace prin camera.

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

7 thoughts on “Tampoanele – jucaria copiilor sau cat de inconstienta poate fi o fata

  1. Super naşpa faza cu absorbantele folosite. Trebuie să fie de o inteligenţă nu mică, ci extrem de mică, ca să le laşi prin casă. O mică observaţie: tampoane sunt cele se introduc in vagin, gen O.B., absorbante sunt cele care se aplică pe slip, gen Always “cu aripioare”.

  2. Multumesc, Fraguta, pentru lamurire, stiu care ce sunt, dar am pus totul pe categoria generala, pentru a nu crea confuzie. Pe de alta parte, nivelul de inteligenta al persoanelor in cauza este mediu spre mare, scuza lor fiind, probabil, graba in care s-a intamplat schimbul.

  3. E o chestie de bun simţ asta cu tampoanele lăsate peste tot prin casă! Nu am mai văzut pe nimeni până acum să facă aşa ceva. Şi nu e vorba numai de microbi, mai sunt o serie de substanţe nocive care intră în componenţa tampoanelor intime. Am citit un articol în care scria că este folosit şi azbestul la fabricarea lor!

  4. Asa se intampla cand copii sevin mult prea interesati si curiosi in legatura cu anumite chestii. Insa cum a preciat si ANM, in baile de la facultate, scoala si in unele localuri ti-e scarba sa intrii.

Leave a Reply