Telefon pentru batrani, sau telefonul bunicii

Desi nu este frumos sa te exprimi astfel, probabil ca ai ajuns pe aceasta pagina tastand “telefon batrani. Si ai ales bine. Dar ca sa ne exprimam frumos, ii vom spune telefon varstnici

Aici gasesti o scurta descriere a unui telefon special creat pentru cei de varsta a III-a. Este vorba despre telefonul Colia S402, un aparat simplu, eficient, practic si ieftin, ce raspunde perfect nevoilor de comunicare, fara complicatii inutile. Acesta va fi apreciat nu numai de cei in varsta, ci de cei ce nu au nevoie de jocuri Java, ecran color, e-mail si surfing pe internet.

telefon batrani sau telefonul bunicii

Un telefon mobil obisnuit. Particularitatile care il fac special sunt:
– Butoanele mari, uriase comparativ cu standardele actuale, sunt proiectate ergonomic ca sa poata fi apasate cu usurinta, indiferent de grosimea degetului si de acuitatea vizuală.
– Sunet puternic. La 110db difuzorul acestui telefon este deosebit de puternic. Intr-o convorbire, o simpla aaăsare pe buton comuta sunetul in modul “Loud Speaker” si va fi suficient pentru cineva care nu mai are auzul foarte bun, sa poarte o conversatie normala.
– Butonul de SOS: Amplasat ergonomic pe spatele telefonului, atunci cand e aaăsat timp de 3 secunde, apeleaza un numar prestabilit: numarul de urgentă 112 sau al unei rude conform alegerii proprietarului.
– Meniu simplu, in limba romana.
– Lanterna: Cu ajutorul unui buton aflat in lateralul telefonului, se porneste lanterna incorporata in telefon. Functioneaza si daca telefonul e oprit.
– Radio FM. Un radio in frecventa FM. Volumul se poate seta suficient de tare incat sa fie auzit fara probleme. Alternativ se poate asculta si cu castile incluse in pachet.

De ce ai cumpara telefonul Colia S403 de aici, si nu de la un operator de telefonie mobila? Pentru ca pretul sau este sub 200 de lei, si nu presupune nici un fel de abonament.

Poti avea bunici fericiti ca pot vorbi cu usurinta cu copii si nepotii lor, fara durerile de cap aferente unui telefon mobil clasic.

FunGadgets.ro

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

Leave a Reply