Tipuri de cantare auto

Cei care au masini ce transporta diverse produse, stiu bine ca exista cazuri in care acestea   trebuie cantarite. La urma urmei, orice masina a fost cantarita macar o data, altfel nu i-am   cunoaste greutatea, care este foarte necesara cand vine vorba de acordarea permiselor auto   sau de circularea pe anumite drumuri.  Pentru a cantari un vehicul, avem nevoie de un cantar auto. Acesta poate fi achizitionat de pe   site-ul Master-Tech, alaturi de alte tipuri de cantare, cum ar fi cel cu ancora,   cantare de siloz sau cantarele pentru dozare.

Cantarele auto sunt de mai multe feluri. Avem asadar cantare auto din beton, prefabricate din   beton, sau metalice. Cele din beton sunt solutia cea mai ieftina. Aceste cantare sunt instalate   suprateran si sunt construite prin turnarea betonului pe o rampa armata. Betonul se toarna   la fata locului, un astfel de cantar nefiind dorit din cauza timpului necesar pentru atingerea   rezistentei si anume 28 de zile.

Cantarele auto prefabricate din beton sunt mai bune si mai dorite cand vine vorba de   mentinerea calitatii produselor. Acest tip de cantar este unul care poate fi transportat, insa   adesea nu este preferat datorita costului de transport.   Cantarele auto metalice sunt contruite pe o structura de metal, deasupra ei fiind prinsa o tabla.

Grosimea tablei masoara intre 4 si 10 mm. Acest tip de cantar este de asemena usor   de transportat, insa are dezavantajul de a se uza destul de repede in comparatie cu restul   cantarelor auto.  Cantare auto de calitate puteti gasi la acestia. Ele sunt avizate si certificate.

Leave a Reply