Tocmai.ro ­ siguranţa ca la tine acasă

În ziua de astăzi internetul este unul din cele mai apreciate” lucruri” pe care tehnologia ni l-­a servit  pe tavă. Ne bucurăm de avantajele lui, comunicăm cu cei dragi, rămânem informaţi şi ne distrăm  pe seama celor mai amuzante clipuri. Dar uneori suntem dezamăgiţi de informaţiile false ce apar  pe diferite site­uri şi din această cauză ne gândim de 2 ori înainte de a plasa o comandă atunci  când vrem să achiziţionăm produse de la o persoană ce nu are putere juridică. Ne e frică să nu  cumpărăm ceva ce nu există sau să nu ne trezim că am primit cu alte produse decât cele pe care  le­-am comandat.

Probabil din această  cauză  cei de la Tocmai.ro au lansat din 16 aprilie 2014 una din  cele mai  avantajoase  campanii  pentru  vânzători  şi  cumpărători.  Este  vorba  despre  posibilitatea  de  a  deschide coletul înainte de a plăti produsele comandate, astfel riscul de a fi păcăliţi scade. Astfel  poţi beneficia de un serviciu care creştere încrederea în comenzile online, de acest serviciu poate  beneficia  oricine  comanda  online  de  pe  Tocmai.ro.

Practic  orice  cumpărător  beneficiază  de  7  minute în care poate verifica produsele din colet şi abia după ce se asigura că ele sunt în regulă  achita conţinutul acestuia. Dar asta nu este tot, tot în cadrul acestei campanii poţi beneficia de 5  comenzi lunare cu transport gratuit dacă trimiţi sau comanzi în localităţile standart FAN Courier şi  dacă  al  tău  colet  nu  depăşeşte  10  kilograme,  de  asemenea  dacă  locuieşti  în  Bucureşti  poţi  beneficia  de  transport  gratuit  nelimitat  la  orice  comandă.  Acest  lucru  va  scădea  semnificativ  valoarea coletului tău. Orice vânzător poate trimite gratuit coletele prin simplă modificare a unui  anunţ deja existent sau prin adăugarea unuia nou.  Costuri mai mici înseamnă clienţi mai mulţumiţi.

Leave a Reply