Top 100 girls – La ClubCinema

Top 100 Girls -club Cinema

Informatia: Top 100 girls la Cllub Cinema cu DJ White, DJ F.N.D.Y., MC CMMAN.
Vin cu cateva intrebari: Cat de mult s-au gandit sau s-au grabit sa faca aceste flyere. In primul rand, lipseste ora la care va avea loc, poti crede ca toata ziua vor fi fetele acolo. Ceea ce ma aduce la a doua intrebare: Unde este Club Cinema? Nu este precizata localitatea. A treia: Despre ce fete este vorba?
Sincer, acest flyer mi-a pus un semn de intrebare in privinta profesionalismului organizatorilor, si chiar a importantei pe care o acorda ei clientilor (nu m-ar surprinde sa va faceti rezervare la telefonul precizat si sa constatati ca nu aveti loc -just saying).

Ma voi opri aici. Amanunte gasiti pe pagina de Facebook al Club Cinema. Este vorba de Sfantu Gheorghe, ora 22, si de modele sau fotomodele (nici macar cel ce raspunde pe Facebook nu este hotarat.

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

2 thoughts on “Top 100 girls – La ClubCinema

  1. Eu sunt din Sfantu Gheorghe. Ieri, in Brasov, in gara, am vazut acest afis. Eu, oricum, stiam unde are loc, ora, etc., dar brasovenii?

Leave a Reply