Unde a dispărut gândacul? 0219662 îl găseşte!

Gandacul Maron-CenusiuSerios! Cunoşti sentimentul acela ciudat când observi o gânganie de mărimi considerabile, care dispare până când te hotărăşti să acţionezi în vreun fel. Mulţi rămân blocaţi, mulţi ţipă şi unii trec la represalii, poate chiar şi numai pentru a fi “eroul” unei domniţe panicate. în loc să sune la 0219662.

Unde a dispărut gândacul?

Fiorii care îi simţi pe şira spinării atunci când o gânganie oarecare sau specifică (în acestă categorie intră de la păianjen până la gândaci cu coarne sau fără coarne toate acele creaturi ce nu au ce căuta în birou sau locuinţă) sunt direct proporţionali cu mărimea lor şi cu rapiditatea cu care dispare din câmpul tău vizual. Şi nu e doar o glumă. Apariţia lor la birou sau acasă nu este deloc de bun augur. Şi automat te gândeşti la deratizare. Doar că …

Lucrurile se liniştesc repede, el, gândacul a dispărut, tu ai zeci şi sute de treburi de rezolvat, si, oricum, nu ţtii la cine să apelezi. Amâni pentru “altădată” manevrele de dezinfecţie şi dezinsecţie. Deşi nu ar trebui, pntru că ai totul la îndemână.

Ridici telefonul, formezi 0219662 sau intri pe 0219662.ro şi ai făcut ce era de făcut din partea ta. Cei de la firma de deratizare se ocupă de restul. Şi nu, nu este valabil rezolvatul în casă, pentru că nu ştii cu ce şi de unde să începi, iar ca rezultat ai preţuri mult mai mari şi ineficienţă pe măsură, căci nu eşti profesionist cum sunt ei. Unde mai pui cheltuiala timpului tău preţios, din cauza căruia vroiai oricum să amâni căutarea focarului. Firma are de pierdut mult dacă nu faci la timp deratizarea.

Şi am ajuns la ţânţari, veşnicul inamic al somnului bun. Da, se pot face multe şi în această privinţă, şi tot cei de la 0219662.ro ştiu ce şi, mai ales, când. Încă un motiv în plus să îi suni şi să te programezi, căci te poţi integra în buget din timp.

 

One thought on “Unde a dispărut gândacul? 0219662 îl găseşte!

  1. Problema nu este ca nu chemi tu o firma de deratizare….problema este cand in bloc exista persoane care nu se streseaza de ei (si din pacate m-am confruntat cu asta). Degeaba dai tu cu solutii in casa, daca exista in bloc. Parerea mea este ca, atunci cand apare o problema de genul asta, ar trebui ca in tot blocul si in fiecare apartament sa se dea cu solutii!!!

Leave a Reply