Vinerea Neagra in Romania (Black Friday)

Pot spune ca in ultimul timp am observat ca preluam, in sfarsit, si lucruri practice din cultura vestica sau americana.
La fel este cazul Black Friday . Reducerile ce se acorda la unele produse pot fi chiar sibstantiale. Dar astep sa vad exact cum implementeaza romanii aceste reduceri.
Deocamdata am gasit doua magazine online care organizeaza aceste reduceri de Vinerea Neagra. Unul este eMAG.roVinerea Neagra eMag (toate produsele au 10% reducere, plus cele ce sunt pe pagina principala, cu reduceri importante), iar celalalt PC Garage. eMag.ro va porni aceasta “cursa” la ora 5 dimineata, in timp ce PC Garage a pornit deja si va tine tot sfarsitul de saptamana (apropo, puteti folosi codul YZSRNM4K pentru o reducere).
Pentru inceput, site-ul celor de la PC garage este cel mai mult timp picat, nu raspunde in timp util. Iar singura pagina pe care a afisat-o nu  prezinta nimic din aceste reduceri.
Urmeaza sa vedem dimineata ce surprize au cei de la eMAG.roBlack Friday eMag.
Si daca tot sunteti acolo, verificati cartile, care au reduceri de 50%!
UPDATE: Si cei de la evoMAG au Vinerea neagra.

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

4 thoughts on “Vinerea Neagra in Romania (Black Friday)

  1. vaiiii, eu cand am vazut la TV ca la un magazin online arata un trafic de peste 120 000 de useri ONLINE azi in mod special pentru vinerea neagra cum i se mai zice … am ramas masca. Sincer cgiar e o treaba foarte buna, pe o parte vanzatorii se scapa de articolele care nu trec, iar pe de alta parte cumparatorii isi permit si eu mai mult, sau poate ceva ce nu isi permiteau niciodata…

  2. Mai avem ceva pana sa ajungem la Black Friday-ul din state, unde in orice mall gasesti reduceri de min 50% la foarte multe produse.. nu doar electronice. Dar e un inceput.

Leave a Reply