Vreau sa zbor de la Bucureşti la … oriunde

Vreau sa zbor. Punct. Fara doar si poate, vreau sa zbor.

Vreau sa zbor de la Bucureşti la … oriunde, doar să nu mai stau acasă. Uşor de zis şi uşor de făcut, dacă ai motivaţie şi un pic de bani în cont.

Vreau sa zbor  de la Bucureşti la Dublin

Zilele trecute mă uitam la posibilitatea unui zbor la Dublin. Toate bune şi frumoase, doar că preţul este de peste 300 de euro (550 de euro pentru 2 persoane), în cel mai bun caz. Şi totuşi, privind datele flexibile, acele +/- 3 zile, am relizat că ‘vreua să zbor de la Bucureşti la Dublin” poate să mă coste mult mai puţin, 170 de euro (350 de euro pentru 2 persoane), cu comanda online şi din timp. Ceea ce nu e rău. Şi mă gândesc ce am aştepat până acum. Vacanţele din ţară au fost, de cele mai multe ori, mult mai scumpe şi cu extrem de puţină satisfacţie. Şi vreau sa zbor!

Alternativele acestui “Vreau sa zbor”

Desigur, mai sunt şi alte variante. Vacante la mare In Europa cu transport individual, sau chiar o vacanta  in Antalya.  Şi nu pot spune că sunt scumpe. Singura problemă care trebuie să o rezolv este nehotărârea pe care o am în privinţa vacanţei. Nici măcar o dată exactă nu am, vreau sa zbor de la Bucureşti la … oriunde, numai să fiu în vacanţă, lăsat în pace să mă odihnesc, să nu mai aud telefonul de la servici.

După cum vedeţi oferta este bogată, banii îi muncesc acum şi vacanţa nu mai pare aşa de departe de mine. Relaxarea chiar şi de o săptămână în oricare dintre multele destinaţii oferite de diverse agenţii de turism sună bine, iar dacă nu voi fi paranoic şi îmi aleg cu grijă destinaţia de vacanţă, voi veni înapoi cu bateriile reîncărcate pentru un an întreg. Sau aproape.

Cum vreau sa zbor …

Ceea ce până nu demult părea irealizabil, pare acum o realitate. Pontul unei astfel de schimbări? Felul în care priveşti asupra lucrurilor şi planificarea din timp, fizică şi psihică. Dacă cea fizică o rezolvi relativ uşor, cea psihică este mai greoaie. Întotdeauna ai impresia că poţi cheltui banii pe ceva mai bun şi mai util. Te întreb, însă, mai bun şi mai util decât sănătatea ta există pe lume? Falsa impresie că te poţi odihni “din mers” face mult rău, căci nu ai performanţe bune. Adunate la un loc, pierzi cu mult mai mult financiar şi psihic dacă nu faci o astfel de vacanţă.

Cum nu vreau sa zbor …

Aşa că rămân la planificarea unei vacanţe în care vreau sa zbor de la Bucuresti la … voi vedea. Vă voi anunţa ce destinaţie am ales şi cât mă va costa şi, mai ales, cum a fost acolo. De un singur lucru mi-e teamă, însă, încă. Sper ca şeful meu să nu interpreteze greşit faptul că eu vreau sa zbor şi să îmi facă pe plac. Glumesc, şefu’. Daca nu reuşesc, direcţia Eforie Nord

 

Gasesti zboruri ieftine bileteavion.ro si bilete tarom bileteavion.ro

Leave a Reply