Ansamblul Magura Codlea participa in Germania la Festivalul ,,Vara Culturala Ottobrunn “

Ansamblul Magura Codlea participa in Germania la Festivalul ,,Vara Culturala  Ottobrunn
Mai multe fotografii apasand pe aceasta

Guest post de Corina Nica.

22 de ore a durat calatoria Ansamblului Magura Codlea pana la Ottobrunn, un oras langa Munchen. As fi putut asculta la nesfarsit sunetul naiului, al saxofonului, al acordeonului si al chitarilor artistilor din Ansamblul Magura. Masurati in note muzicale, kilometri care despart Codlea de Ottobrunn au compus o calatorie demna de un festival!

Vara culturala inseamna pentru Ansamblul Magura Codlea un schimb de experienta cu profesionisti de la scoala de muzica si scoala de balet Ottobrunn, dar si o excursie de neuitat de 10 zile in Germania, unde gazde primitoare ne-au intampinat cu caldura.

URMARITI VIDEO :

  • Ziua 1: Calatoria. Intalnirea cu organizatorii si gazdele.
  • Ziua 2: Vizitarea centrului orasului Munchen. Un strop de istorie. Apoi shopping. La orele 18.30 a inceput concertul de vara Ottobrunn, cu unsprezece momente muzicale de exceptie prezentate de clasele profesorilor de la Rosmarie-Theobald-Musikschule Ottobrunn.
  • Ziua 3: Festivalul continua cu reprezentatiile scolii de balet Ottobrunn si cu spectacolul Ansamblului Magura Codlea. (va urma)

Urmeaza ca in vara anului 2013 sa primim la randul nostru la Codlea tinerii de la Ottobrunn, in cadrul unui festival de muzica organizat in orasul de la poalele Magurii.

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

17 thoughts on “Ansamblul Magura Codlea participa in Germania la Festivalul ,,Vara Culturala Ottobrunn “

  1. Ar fi fain daca Ottobrunn s-ar infrati cu Codlea, stiti ca sunt unele orase infratite intre ele, ca de exemplu Sibiu e infratit cu Deventer (Olanda), Clujul cu Dijon (Franta) 😀

  2. Frumos, macar bine ca are Romania si astfel de persoane care sa ne arate maiestria peste hotare! Sper sa se intoarca in tara cu un premiu, oricum, conteaza ca participa si ne fac mandrii ca suntem romani!

Leave a Reply