Ansamblul Magura Codlea participa in Germania la Festivalul ,,Vara Culturala Ottobrunn “

ansamblul Magura Codlea la Ottobrunn

22 de ore a durat calatoria Ansamblului Magura Codlea pana la Ottobrunn, un oras langa Munchen. As fi putut asculta la nesfarsit sunetul naiului, al saxofonului, al acordeonului si al chitarilor artistilor din Ansamblul Magura. Masurati in note muzicale, kilometri care despart Codlea de Ottobrunn au compus o calatorie demna de un festival!

Vara culturala inseamna pentru Ansamblul Magura Codlea un schimb de experienta cu profesionisti de la scoala de muzica si scoala de balet Ottobrunn, dar si o excursie de neuitat de 10 zile in Germania, unde gazde primitoare ne-au intampinat cu caldura.

URMARITI VIDEO :


  • Ziua 1-2 (11-12 iulie 2012): Calatoria. Intalnirea cu organizatorii si gazdele.
  • Ziua 3 (13 iulie): Vizitarea centrului orasului Munchen. Un strop de istorie. Apoi shopping. La orele 18.30 a inceput concertul de vara Ottobrunn, cu unsprezece momente muzicale de exceptie prezentate de clasele profesorilor de la Rosmarie-Theobald-Musikschule Ottobrunn.
  • Ziua 3 (14 iulie): Festivalul a  continuat cu reprezentatiile scolii de balet Ottobrunn si cu spectacolul Ansamblului Magura Codlea.
  • Ziua 4 (15 iulie): Dansatorii de la Codlea si cei din Ottobrunn vor face schimb de experienta in cadrul unui atelier de dans, unde se vor inspira unii de la ceilalti si vor incerca ceva foarte nou.

Urmeaza ca in vara anului 2013 sa primim la randul nostru la Codlea tinerii de la Ottobrunn, in cadrul unui festival de muzica organizat in orasul de la poalele Magurii.

Leave a Reply