Apartamente in Herestrau si Floreasca

Odata cu criza economica piata imobiliara din Bucuresti a luat-o serios la vale iar putine lucruri au incetinit regresul acesteia. Daca inainte de 2008 multi romanii isi permiteau (comparativ cu zilele noastre) sa isi cumpere o locuinta acum doar guvernul prin programul anual prima casa mai trimite cateva sute de oamenii la ghiseele bancii pentru a-si achiziona o locuinta.

A avea o locuinta proprie este un vis tot mai indepartat pentru fiecare dintre noi chiar daca dezvoltatorii vin cu oferte tot mai tentante si la preturi cu 30-40% mai mici fata de 2008 in zone tot mai accesibile si cu toate utilitatile.Zona din jurul Bucurestiului incepe sa ofere tot mai multe facilitati si drumuri mult mai bune pentru cei ce sau saturat de aglomeratia si poluarea din capitala.

Nu este greu sa ne dam seama si de ce fuge lumea din capitala mai ales ca oazele de paduri ramase ofera multa liniste dar din pacate si ceva mizerie. Golden Key este agentia imobiliara care va va oferi ajutorul de care aveti nevoie pentru a gasi locuinta perfecta.

Recomand apartamente de vanzare herastrau si apartamente de inchiriat floreasca.

Leave a Reply