Ce numar imi dai?

Ce numar imi dai?

Ce numar imi dai? Intrebare ciudata, nu? Pai, sa vedem, ce numar vrei? Si pe ce muzica?

Lasand gluma la o parte, e o intrebare stupida ce o intalnesc tot mai des pe internet. De cele mai multe ori este vorba de niste note date unor fotografii. Alta varianta este versiunea moderna a vechiului caietel tip “oracol”, cu intrebari si raspunsuri fixe. Oricum o luam, este o exprimare gresita, daca ne uitam mai atent. Pe de alta parte nici nu pot explica cat de greata imi este cand citesc: “Ce numar imi dai?“. Raspunsul instantaneu ar fi: “Bun”. Si sa nu intelegi gresit! Lasa prejudecatile deoparte si vezi de ce este raspunsul cat de cat corect pentru o intrebare atat de gresita.

Si, deci, ce numar imi dai?

Spune ceea ce gandesti, fii creativ si nu incerca sa faci spamming. Continutul bogat si la subiect al comentariului te poate pastra aici. Multumesc!

12 thoughts on “Ce numar imi dai?

  1. eu sincer cand am vazut poza am crezut ca e vorba despre puncte de acupunctura, dar acum ma gandesc oare ce insemna numerele alea cred ca e un oracol mai codificat decat codul lui davinci

  2. Normal ca e o intrebare de afirmare. Lumea are nevoie de like-uri si mai nou vad ca si de note. Nevoia de socializare poarta multe fete si nu ne mai ajung like-urile. Este un fel de gradare pentru like si sunt de parere ca like-ul ar trebui facute ca si un rating de 1-5 stele pentru cei care vor mai mult decat o simpla aprobare.

Leave a Reply